English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Φόρεμα μαρτυρά τα γυναικεία συναισθήματα



Τον μύθο  της Αριάδνης στον λαβύρινθο των γυναικείων συναισθημάτων προσπαθεί να βρει η τεχνολογία σε συνεργασία με την υψηλή ραπτική.
Ο ολλανδικός οίκος μόδας Νταν Ρούζεγκάρντε λανσάρει ένα προκλητικό φόρεμα το οποίο γίνεται διαφανές ή αδιαφανές, ανάλογα με την διάθεση της γυναίκας που το φοράει.
Αν, για παράδειγμα, η κυρία που συνοδεύεται και που φοράει την συγκεκριμένη δημιουργία, απολαμβάνει την παρέα σας, τότε το φόρεμα θα γίνει διαφανές και θα αποκαλύψει άγνωστες πτυχές του εσωτερικού κόσμου της, στην κυριολεξία.
Αν, όμως, σας βρίσκει βαρετό και δεν αντέχει την παρέα σας, τότε να είστε σίγουροι ότι θα το καταλάβετε αμέσως, αφού το φόρεμα θα γίνει αδιαφανές και θα κρύψει σαν μανδύας το σώμα της συνοδού σας. Όσο πιο αποκαλυπτικό λοιπόν το φόρεμα, τόσο πιο καλά πάει το ραντεβού σας.
Η δημιουργία που ονομάζεται «Οικειότητα» αποτελείται από κορδέλες απαλού δέρματος που ανιχνεύουν τον χτύπο της καρδιάς με συνέπεια το ύφασμα να μεταβάλλει συνεχώς το βαθμό διαφάνειάς του ανάλογα με το τι διεγείρει τις αισθήσεις της γυναίκας που το φοράει. Το φόρεμα αλλάζει κάθε φορά που αλλάζει η γυναικεία διάθεση, δηλαδή συνέχεια. Όταν χορεύει, όταν μιλάει, όταν γελάει, όταν πίνει.
Πάντως, μεγάλο μέρος της γοητείας μιας γυναίκας είναι το μυστήριο που κρύβει μέσα της. Ποια γυναίκα λοιπόν θέλει να φορέσει ένα μαρτυριάρικο φόρεμα που θα αποκαλύπτει τα καλά κρυμμένα συναισθήματά της και όχι μόνο...