English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Απίθανη εφαρμογή για smartphones σε στέλνει για γεύμα με υποψήφια σύντροφο



Δυσκολέυεσαι να βρεις το άλλο σου μισό; Η τεχνολογία τα κάνει όλα πιο εύκολα! Η συγκεκριμένη εφαρμογή για smartphones βοηθάει στην αναζήτηση συντρόφου και μάλιστα μετά γεύματος!
Οι αδέσμευτοι Νοτιοκορεάτες, οι οποίοι γευματίζουν με "ευλαβική προσήλωση" μεταξύ 12:00 και 1:00 το μεσημέρι, θα μπορούν τώρα να αξιοποιούν την ώρα του φαγητού για να βρουν το έτερον ήμισυ χάρη σε μία εφαρμογή στα smartphones.
Σε μία χώρα όπου οι κάτοικοι εργάζονται τις περισσότερες ώρες σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου και όπου οκτώ εκατομμύρια από τα 50 εκατομμύρια κατοίκων είναι εργένηδες/εργένισσες, η εφαρμογή "i-um app", που σημαίνει "συνδέομαι", προσφέρει λεπτομερή περιγραφή του προφίλ των υποψηφίων μαζί με φωτογραφίες τους για να βοηθήσει όσους αναζητούν ταίρι.
Οι συνδρομητές της υπηρεσίας εγγράφονται σε αυτήν και στέλνουν τις φωτογραφίες και το βιογραφικό τους.
Στη συνέχεια, στις 12:30 μμ κάθε μέρα λαμβάνουν ένα μήνυμα, το οποίο τους εμφανίζει στην οθόνη ένα εικονίδιο με μία χάρτινη συσκευασία έτοιμου γεύματος και από κάτω το ''ταίρι της ημέρας''. Αν αμφότεροι οι χρήστες πατήσουν το ΟΚ, τότε λαμβάνουν και οι δύο το όνομα και το τηλέφωνο του άλλου.
Την εφαρμογή χρησιμοποιούν ήδη 800.000 συνδρομητές και μέχρι στιγμής 56 από αυτούς έχουν βρει το ταίρι τους.