English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Το διαδίκτυο σπάει πλάκα με το άλμα του Μπάουμγκαρτνερ!






Ένα μεγάλο…άλμα για την ανθρωπότητα από τον Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ, ένα ακόμα μεγαλύτερο για τους απανταχού πλακατζήδες του διαδικτύου!
Ο Αυστριακός Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ έγραψε ιστορία πραγματοποιώντας άλμα από ύψος 37 χλμ., καταρρίπτοντας το ρεκόρ ελεύθερης πτώσης, βουτώντας με υπερηχητική ταχύτητα προς την επιφάνεια της Γης. Όπως ήταν φυσικό το κατόρθωμά του έγινε γνωστό σε κάθε άκρη της γης και δεν πέρασε διόλου απαρατήρητο από τον «ιντερνετικό κόσμο».
Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου πριν η εικόνα του Φέλιξ κάνοντας το άλμα να υποστεί ολίγον τι…photoshop.! Έτσι, σύντομα δίπλα στον Φέλιξ βρέθηκε να κρέμεται με ένα μπαλόνι ο παππούλης, ήρωας της ταινίας Up, Carl Fredricksen, μΙα…καμηλοπάρδαλη να τον κοιτά, διακόπτοντας το έργο του αλλά και το… Κογιότ, το οποίο τον συνόδευσε στην πτώση. Ακόμη, την εμφάνισή του έκανε και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Μπαλοτέλι, έχοντας…υπερφυσικές δυνάμεις, αλλά και ο Τζον Τέρι της Τσέλσι να πανηγυρίζει μαζί του. Στο τέλος, βέβαια, την παράσταση κλέβει μια… γάτα! Πάρτε μια γεύση στη συνέχεια…














news247.gr