Στον Πόντο "φούστορον" ονομάζεται η ομελέτα. Οι ομελέτες στη μακρινή μας πατρίδα ήταν έδεσμα ιδιαίτερα αγαπητό.
Υλικά
4 αυγά
λίγο βούτυρο
1 ποτήρι γάλα
1 φέτα, φέτα
αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά ένα ένα, για να τα ελέγχουμε. Τα χτυπάμε με τον αναδευτήρα και προσθέτουμε το γάλα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. Τρίβουμε τη φέτα μέσα στο μπολ. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερο τυρί ανάλογα με τα γούστα μας.
Τηγανίζουμε την ομελέτα σε λίγο βούτυρο και τη σερβίρουμε.
ΥΓ: Όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει και πατάτες τηγανιτές στην ομελέτα
Καλή σας όρεξη!!
Υλικά
4 αυγά
λίγο βούτυρο
1 ποτήρι γάλα
1 φέτα, φέτα
αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά ένα ένα, για να τα ελέγχουμε. Τα χτυπάμε με τον αναδευτήρα και προσθέτουμε το γάλα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. Τρίβουμε τη φέτα μέσα στο μπολ. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερο τυρί ανάλογα με τα γούστα μας.
Τηγανίζουμε την ομελέτα σε λίγο βούτυρο και τη σερβίρουμε.
ΥΓ: Όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει και πατάτες τηγανιτές στην ομελέτα
Καλή σας όρεξη!!