English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Βασιλικό φάντασμα στοιχειώνει την έπαυλη των Μίντλετον

Το πνεύμα μιας προγόνου της πριγκίπισσας Νταϊάνα στοιχειώνει τον πύργο, που έγινε η νέα κατοικία των γονιών της Κέιτ Μίντλετον.



Βασιλικό φάντασμα στοιχειώνει την έπαυλη των Μίντλετον

Η Λαίδη Frances Winchombe λέγεται ότι εμφανίζεται τα μεσάνυχτα με την άμαξά της και τους τέσσερις ακέφαλους αμαξάδες της στον πύργο των Μίντλετον και περιτριγυρίζει την περιοχή του Μπακλμπέρι.
Η καταραμένη αριστοκράτισσα έβαλε τέλος στη ζωή της, πληγωμένη από την απιστία του συζύγου της.
«Η ιστορία της Λαίδης Winchombe είναι γνωστή εδώ γύρω. Πρόκειται για μια άμαξα με έξι μαύρα άλογα, που την οδηγούν τέσσερις ακέφαλοι αμαξάδες και μέσα κάθεται μια κυρία καλυμμένη με λευκό πέπλο», λέει ένας τοπικός αξιωματούχος.
Τα Χριστούγεννα, οι Μίντλετον κάλεσαν τον Ουίλιαμ και την Κέιτ στον πύργο. Κατά τη διαμονή τους, οι κάτοικοι της πόλης ανέφεραν ότι ακούγονταν περίεργοι θόρυβοι από την άμαξα της λαίδης-φάντασμα, που έκανε βόλτες στο δρόμο έξω από τον πύργο.
Ο ιστορικός Martin J. Wayland αναφέρει για το φάντασμα: «Η Λαίδη Winchcombe συνδέεται με τις οικογένειες των Σπένσερ και των Τσόρτσιλ, όπως και με τη βασιλική οικογένεια, έχει σχέσεις με τους Στιούαρτ, καθώς και μια μακρινή συγγένεια με την πριγκίπισσα Νταϊάνα».
«Η πρώτη αναφορά για το φάντασμά της πάει πίσω στο 1898», προσθέτει. «Πέθανε από ασιτία σε ηλικία 37 ετών, καθώς αρνιόταν την τροφή, πληγωμένη από την εγκατάλειψη του συζύγου της που πήγε να ζήσει με την ερωμένη του. Η σορός της δεν θάφτηκε μέχρι τον Δεκέμβρη, γι' αυτό ο κόσμος πιστεύει ότι η ψυχή της δεν θα έβρισκε ποτέ ανάπαυση».






.newsbomb