English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Χρόνια πολλά



17 Φεβρουαρίου 1963. Ίσως η πιο σημαντική ημερομηνία στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ αφού εκείνη την ημέρα είδε για πρώτη φορά το φως ο... Θεός. Κι όπου Θεός βάλτε το όνομα του Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος αποτέλεσε την αιτία για να ασχοληθούν με την πορτοκαλί μπάλα εκατομμύρια κόσμου σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Ο βετεράνος σούπερ σταρ των Σικάγο Μπουλς κλείνει σήμερα τα... 50 μπαίνοντας, πλέον, στην έκτη δεκαετία της ζωής του. Παρόλ' αυτά, όμως, εξακολουθεί να παραμένει η μεγαλύτερη προσωπικότητα στην ιστορία του αθλήματος, αλλά και ο λόγος για τον οποίο οι... επίδοξοι διάδοχοί του (οι ποιοί;) άρχισαν να ασχολούνται με το μπάσκετ.
Κι επειδή ο μεγάλος "Air" γιορτάζει σήμερα τα 50α του γενέθλια, δεν θα μπορούσε να μην παρουσιάσουμε τις πενήντα (50) καλύτερες φάσεις της καριέρας του. Η επιλογή ήταν δύσκολη, αλλά πιστεύουμε πως το παρακάτω βίντεο θα δικαιώσει τον δημιουργό του...
Πέρα, όμως, από το Top 50 του Θεού, αυτές τις ημέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ουκ ολίγα βίντεο με αφορμή τα γενέθλια του Μάικλ Τζόρνταν. Είναι δεδομένο πως το να ξεχωρίσουμε τα καλύτερα μόνο εύκολη δουλειά δεν ήταν, αλλά όταν έχει να κάνει με τον "Air", τότε μόνο...εντυπωσιακές φάσεις βρίσκει κανείς.