English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ήθελε να σκοτώσει και να φάει γυναίκες



Η ίδια η σύζυγος του αστυνομικού από τη Νέα Υόρκη κατέθεσε στο δικαστήριο του σχέδιό του. Είπε μάλιστα ότι ήθελε να σκοτώσει και την ίδια και να μεταδώσει το φόνο live μέσω Internet!
Ο αστυνομικός κατηγορείται ότι ήθελε να απάγει, να δολοφονήσει και να κανιβαλίσει γυναίκες. Είχε φτιάξει σχετική ιστοσελίδα ότι προέβαλε ακραίες μορφές... σεξ που περιελάμβαναν ασφυξία κλπ
Η σύζυγός του Τζιλμπέρτο Βέιλ, Κάθριν, όταν οι δικηγόροι του συζύγου της προσπάθησαν να υποστηρίξουν ότι ήταν πορνογραφικό το υλικό πάνω στο οποίο βασίζονται οι κατηγορίες αντέτεινε πως δεν ήταν ζωντανές γυναίκες εκείνες που υπήρχαν στις φωτογραφίες, αλλά πτώματα τα οποία ήθελε να φάει ο σύζυγός της.
Η ίδια τον παντρεύτηκε, όπως είπε, μετά από γνωριμία μέσω internet πριν σχεδόν 4 χρόνια. Δεν ήταν ένας καλός γάμος. Ο σύζυγός της, όπως είπε, ήθελε να τη σκοτώσει.
Η Κάθλιν Βέιλ ισχυρίστηκε ότι βρήκε τα σχέδια του συζύγου της για τη δολοφονία και τον κανιβαλισμό γυναικών, αλλά και τα σχέδια της δικής της δολοφονίας.
Στα σχέδια αυτά, είπε στο δικαστήριο, υπήρχε περιγραφή του τρόπου θανάτου της, το πως θα μεταδιδόταν μέσω internet αλλά και σχόλια ότι το αίμα της θα ανάβλυζε με ορμή, επειδή ήταν σε νεαρή ηλικία...