English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Διαμάντια κατά βούληση πάνω στο iPhone 5



Αν στα 30 σου χρόνια ζεις στο Χονγκ Κονγκ και δεν έχεις ένα iPhone στολισμένο με διαμάντια ή μια πολυτελή Ρολς Ρόις με τα αρχικά σου, τότε είσαι ένας αποτυχημένος της ζωής: το Χονγκ Κονγκ, παράδεισος των αφορολογήτων ειδών, είναι μια υπεραγορά εξατομικευμένων ειδών πολυτελείας -και αρκετά κιτς- για τη νέα εύπορη Κίνα.
Σε ένα εμπορικό κέντρο φτιαγμένο από μάρμαρο και επίχρυσες διακοσμήσεις, το DG Lifestyle Store είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τα πιο απαιτητικά γούστα των πελατών του. Το ποσό για να ξεχωρίσει κάποιος από τη "μάζα" είναι 200.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ (20.000 ευρώ).
Σε αυτή τη φιλική τιμή μπορεί κανείς να αποκτήσει το iPhone 5 στολισμένο με διαμάντια των 7,28 καρατίων που σχηματίζουν τον αριθμό 5. "Είναι κάτι διαφορετικό", λέει η Τσέριλ Τσαν ξεφυλλίζοντας τους καταλόγους με τα κινητά τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές, τα smartphones. "Υπάρχει τόσο μεγάλη επιλογή, θέλω ένα χρώμα που να αντανακλά την προσωπικότητά μου" εξηγεί, έτοιμη να δώσει 10.000 δολάρια (1.000 ευρώ) για μια γαλάζια ή πράσινη θήκη κινητού τηλεφώνου.