English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 5/9



Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 5/9


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!
ΚΡΙΟΣ
aries
Νοιώθετε μια σιγουριά, οπότε το μεταδίδετε και στους άλλους κι αυτό σας κάνει περισσότερο προσιτούς και κοντινούς στους άλλους. Η ζωή σας ανήκει αυτή την περίοδο, αφού βγαίνουν από μέσα σας δυνάμεις απρόσμενες, αρκεί να αφουγκραστείτε το μέσα σας και να εμβαθύνετε περισσότερο. Η καθημερινότητά σας χρειάζεται οργάνωση και πειθαρχία και οι διατροφικές σας συνήθειες πρέπει να αλλαχτούν με στόχο την αναβάθμιση της υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Η δύναμή σας είναι πλέον αισθητή, αφού νοιώθετε και βιώνετε πιο κοντά τον εαυτό σας. Από την άλλη, ό, τι είχατε βάλει σαν στόχο να γίνει, βλέπετε ότι αυτές τις ημέρες μπορείτε να το επιτύχετε και να καταφέρετε ακόμα περισσότερα από το ήδη ζητούμενο. Η δημιουργικότητα σε θέματα παιδιού είναι πολύ αυξημένη και βλέπετε ότι έχει μπει το νερό στο αυλάκι. Είναι πάντως καλή ημέρα, αν θέλετε να κάνετε συζητήσεις με τη σχέση σας γιατί θα μπορέσετε να περάσετε πιο εύκολα και με ήρεμο τρόπο τα μηνύματά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Κάποια λόγια που μπορεί να σας «γειώνουν», στην πραγματικότητα ίσως να είναι το καμπανάκι που θα σας ξυπνήσει για κάποια πρακτικά θέματα. Μπορεί να απομονωθείτε για λίγο γιατί θέλετε να κερδίσετε χρόνο αλλά και ποιότητα με τον εαυτό σας. Ο Σκορπιός είναι μέσα στον εργασιακό σας χώρο και σας δίνει δείγματα του ενδιαφέροντός σας. Νέοι φίλοι πιο προοδευτικοί σας δίνουν το έναυσμα για καινούργιες ασχολίες και πρωτότυπη γνώση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Νοιώθετε καλά γιατί η ασφάλεια που σας δίνεται σας εξασφαλίζει πολλά πράγματα και κυρίως οικονομική σταθερότητα. Η ερωτική προσέγγιση ενός Ταύρου ή Σκορπιού θα σας δημιουργήσει συμπάθεια ως προς το πρόσωπο, αλλά μπορεί να διστάζετε να προχωρήσετε κυρίως εσείς που τώρα θέλετε να ξεκινήσετε μια σχέση. Οι φίλοι και γενικά οι παρέες και οι βόλτες θα έχουν σήμερα την τιμητική τους.

ΛΕΩΝ
leo
Κάποια θέματα υλικά σας απασχολούν και σας βάζουν στην πρίζα, κυρίως οικονομικά που σχετίζονται και με άλλα πρόσωπα. Ένα ταξιδάκι ή μια επαφή επαγγελματική θα σας αγχώσουν για λίγο γιατί θέλετε να είναι όλα άψογα. Με ένα συμβόλαιο που πρέπει να υπογράψετε, να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να υπερβάλλετε. Νομικές υποθέσεις και εξωτερικό θα τα βάλετε σε μια τάξη. Χρειάζεται να είστε δραστήριοι και να μην χάνετε την αυτοπεποίθησή σας γιατί αυτή είναι η δύναμή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Θα έχετε μία ωραία ημέρα γιατί οι υποθέσεις σας θα πάνε πολύ καλά και όλα θα γίνουν όπως τα είχατε σκεφτεί, αρκεί να μείνετε σταθεροί στα πιστεύω σας και να μην σας πιάσει η συνηθισμένη σας γκρίνια. Η καριέρα σας έχει ένα άνοιγμα και γενικά ο κοινωνικός κύκλος σας ανοίγεται περισσότερο από παλιά. Ένας Τοξότης μπορεί να μπει στην ζωή σας στην αρχή φιλικά και μετά ό, τι προκύψει. Μια υπόθεση στο εξωτερικό θα έχει καλό αποτέλεσμα για σας.

ΖΥΓΟΣ
libra
Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Εσείς ιδιαίτερα που έχετε κάτι ξεκινήσει, χρειάζεται να επιμείνετε με μεγάλη πίεση απέναντι στις καταστάσεις και στους ανθρώπους που χειρίζονται την υπόθεσή σας. Καλό είναι να αφήσετε τους φόβους σας στην άκρη και να παραμείνετε επί των επάλξεων. Ο Ταύρος που είναι και καρμική σχέση σας βγάζει στην επιφάνεια τα ταλέντα και τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Γίνονται άμεσα τα χατίρια που θέλετε από τους άλλους. Αυτή την περίοδο έχετε ένα μαγνητισμό που δεν μπορεί κανένας να σας αντισταθεί. Η φόρα που έχετε πάρει στον επαγγελματικό τομέα σίγουρα θα σας φέρει αποτελέσματα πολύ θετικά. Προσέξτε τις ίντριγκες και τα κουτσομπολιά που μπορεί να γίνουν για το άτομο σας. Τώρα δεν είναι η εποχή που χρειάζεστε να επιφορτιστείτε με αρνητική ενέργεια. Καλό είναι να είστε διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι. Τα οικονομικά σας και η διαχείριση είναι από τα πιο αγαπημένα σας θέματα - τουλάχιστον για σήμερα- που θα ασχοληθείτε κατά κόρον μ' αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Όταν προκύπτουν υλικά θέματα, εσείς βγάζετε όλους σας τους φόβους γιατί σας είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσετε. Όσο πιο πρακτικοί γίνεστε τόσο μειώνεται αυτό σας το συναίσθημα γιατί πραγματοποιώντας αυτά που σας δημιουργούν ένταση, έχετε πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Στην ζωή σας, όταν είναι να εφαρμόσετε την ιδέα σας σε πράξη νιώθετε αδύναμοι γιατί προτιμάτε να το κάνει κάποιος άλλος για σας. Παρόλα αυτά, αν το προσπαθήσετε, όχι απλώς θα τα καταφέρετε αλλά θα διακριθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Βλέπετε ότι τα πράγματα μπαίνουν σε μια τάξη και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Τώρα μπορείτε να αράξετε για λίγο και να απολαύσετε για να νοιώσετε καλά και ασφαλείς. Εσείς ανακουφίζεστε, όταν η οικογένειά σας είναι καλά ή ο δικός σας άνθρωπος... Μέσα στο σπίτι σας επικρατεί ηρεμία και μπορεί να έχετε κέρδη ή συμφέροντα από ένα ακίνητο. Πάντως, η αγοροπωλησία αντικειμένων για το σπίτι μπορεί να σας απασχολήσει σήμερα και γενικά οτιδήποτε που είναι αναγκαίο για το ευ ζην.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Μπορεί να είστε και αναστατωμένοι από θέματα υλικά ή πρακτικά και να μην έχετε πουθενά ηρεμία. Γενικά, έχουν αγριέψει για σας λίγο τα πράγματα, αφού θα πρέπει να είστε στην πρίζα για θέματα που μπορεί να σας κουράζουν και να είναι επαγγελματικά ή οικονομικά. Βλέπετε ότι υπάρχει ανταγωνισμός και σας ενοχλεί γιατί πιστεύετε ότι υπάρχει αδικία στο πρόσωπό σας. Η καθημερινότητά σας χρειάζεται αναβάθμιση και πάνω από όλα κοινή λογική.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Νοιώθετε πολύ καλά και δημιουργικοί. Οι καλλιτέχνες καταφέρνετε με την αξία σας να προχωρήσετε αλλά και να έχετε έμπνευση η οποία μπορεί να σας βγάλει από εσωτερικά αδιέξοδα. Ένα Λιοντάρι που έχετε σχέση μαζί του έχει χαμηλώσει κάπως τους τόνους, οπότε μπορείτε και να έχετε καλύτερη επαφή. Η συντροφικότητα είναι δεδομένη για σας και κυρίως με έναν Παρθένο που μπορεί αυτή την περίοδο να σας καταλαβαίνει.