English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Θεωρίες Συνομωσίας Για Τη Μεγαλύτερη Τρομοκρατική Επίθεση Όλων Των Εποχών [Φωτο]





Και οι «διαβολικές» συμπτώσεις των αριθμών γύρω από την 11η Σεπτεμβρίου
Έχει χαρακτηριστεί ως η μέρα που άλλαξε τον κόσμο. Σαν σήμερα, πριν από 11 χρόνια ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθούσε μουδιασμένος το ασύλληπτο τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους.
Η επίθεση χρεώθηκε στην….

τρομοκρατική οργάνωση Αλ Κάιντα και τον ηγέτη της, Οσάμα μπιν Λάντεν που προετοίμαζαν μυστικά το χτύπημα στην «καρδιά» της υπερδύναμης.
Έντεκα χρόνια μετά, η επίσημη αυτή εκδοχή συνεχίζει να αμφισβητείται. Ίσως κανένα άλλο γεγονός στην παγκόσμια σύγχρονη ιστορία να μην έχει δημιουργήσει τόσες πολλές θεωρίες συνωμοσίας όσο το χτύπημα των Δίδυμων Πύργων και του Πενταγώνου.

Η πιο διαδεδομένη θεωρία συνωμοσίας

Η πιο διαδεδομένη από όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας, είναι ότι η επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, από την οποία έχασαν τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι, ήταν ενορχηστρωμένη από την αμερικανική κυβέρνηση η οποία μάλιστα είχε τοποθετήσει εκρηκτικούς μηχανισμούς σε διάφορους ορόφους των Δίδυμων Πύργων, η πυροδότηση των οποίων ήταν αυτή που τελικά τους κατεδάφισε.
Ένας από τους ισχυρισμούς στον οποίο βασίζεται αυτή η θεωρία είναι ότι οι Δίδυμοι Πύργοι δε θα μπορούσαν να καταρρεύσουν μόνο από την πρόσκρουση των αεροπλάνων και την ανάφλεξη των καυσίμων τους και αντίστοιχα δεν θα μπορούσε να καταρρεύσει τόσο γρήγορα το κτίριο 7 του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, αφού δεν είχε χτυπηθεί ποτέ από αεροπλάνο.
Μάλιστα σύμφωνα με τις έρευνες, φαίνεται ότι ένα μεγάλο ποσοστό των Αμερικανών κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση Μπους για την ιστορική τρομοκρατική αυτή επίθεση και δεν θεωρεί ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν βρισκόταν πίσω από την επίθεση, απορρίπτοντας έτσι το βασικό επιχείρημα του Τζορτζ Μπους για να ξεκινήσει ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας.
Η θεωρία των «4.000 Εβραίων»
Μεταδόθηκε αρχικά από αραβικό δορυφορικό δίκτυο και έλεγε πως 4.000 Εβραίοι δεν παρουσιάστηκαν στην εργασία τους στη περιοχή των δίδυμων πύργων τη μοιραία μέρα. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία συνωμοσίας η Μοσάντ, η οποία γνώριζε για την επικείμενη επίθεση, επικοινώνησε με έναν προς ένα τους αμερικανοεβραίους που εργάζονταν στους Δίδυμους Πύργους και ζήτησε να μην πάνε στην εργασία τους.

Η κηροζίνη δεν προκάλεσε την έκρηξη

Μία ομάδα επιστημόνων ερεύνησε τα συντρίμμια των δίδυμων πύργων και διαπίστωσε πως αυτά περιέχουν στοιχεία ίδια με εκείνα των εξελιγμένων εκρηκτικών υλικών που κατασκευάστηκαν σε αμερικανικά εργαστήρια, το χρονικό διάστημα πριν από την 11η Σεπτεμβρίου. Η σκόνη από τα χαλάσματα που αναλύθηκε περιέχει ίχνη εκρηκτικής ύλης, γεγονός που δεν μπορεί να εξηγηθεί ούτε από την πρόσκρουση των αεροσκαφών, ούτε από κάποια φυσική αιτία.
Το συμπέρασμα αυτό έρχεται να συμπληρώσει ισχυρισμό του αμερικανικού Geological Survey, που μιλάει για υψηλές συγκεντρώσεις σφαιριδίων σιδήρου που βρέθηκε στη σκόνη των χαλασμάτων και τα οποία απαιτούν θερμοκρασίες πολύ πιο υψηλές από αυτές που πετυχαίνει η καύση αεροπορικού καυσίμου, ή μια πυρκαγιά κτιρίου, για να σχηματιστούν.

Σύμφωνα, πάντως, με τα επίσημα στοιχεία του NIST, (National Institute of Standards and Technology), οι Πύργοι κατέρρευσαν εξαιτίας της πυρκαγιάς που προκάλεσε η κηροζίνη των αεροπλάνων.

Κεφάλια δαιμόνων μέσα από τους καπνούς

Μερικές ημέρες μετά την τραγωδία, κυκλοφόρησαν στο Ίντερνετ ορισμένες φωτογραφίες που έδειχναν να βγαίνει από τους Δίδυμους Πύργους καπνός που έμοιαζε με κεφάλια δαιμόνων. To Associated Press επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον μία από τις φωτογραφίες αυτές είναι αυθεντική. Η εξήγηση όμως που δίνεται είναι πως πρόκειται για οπτική απάτη.

Το χτύπημα στο Πεντάγωνο
Το Πεντάγωνο, δεν χτυπήθηκε από επιβατικό αεροσκάφος, αλλά από πύραυλο Κρουζ, που εκτοξεύτηκε, μάλιστα, κατά τους συνωμοσιολόγους, «από τοποθεσία του κρατικού συστήματος».

Η θεωρία φαίνεται να καταρρέει εύκολα, καθώς υπήρχαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το αεροπλάνο να πέφτει επάνω στο κτίριο και στο σημείο της καταστροφής βρέθηκαν και ταυτοποιήθηκαν με DNA οι σοροί των επιβατών και των μελών του πληρώματος της πτήσης 77 της American Airlines.

Οι «διαβολικές» συμπτώσεις των αριθμών

- Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η μέρα του χρόνου: 2+5+4 = 11
- Μετά την 11η Σεπτεμβρίου μένουν 111 μέρες για το τέλος του χρόνου
- Δίδυμοι Πύργοι – δίπλα δίπλα φαίνονται σαν τον αριθμό 11
- Το πρώτο αεροπλάνο που χτύπησε τους πύργους ήταν η Πτήση 11 από τις American Airlines ή AA – A=το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου οπότε ξανά έχουμε 11:11
- Πολιτεία της Νέας Υόρκης – Η 11η Πολιτεία που προστέθηκε στην ένωση
- New York City (πόλη της Νέας Υόρκης) – 11 γράμματα
- Afghanistan (Αφγανιστάν) – 11 γράμματα
- The Pentagon (Το πεντάγωνο) – 11 γράμματα
- Ramzi Yousef – 11 γράμματα (καταδικάστηκε για την ενορχήστρωση της επίθεσης στους δίδυμους πύργους το 1993)
- Πτήση 11 – 92 επιβαίνοντες – 9 + 2 = 11
- Πτήση 77 – 65 επιβαίνοντες – 6 + 5 = 11
- Ο ταχυδρομικός κώδικας για τη Νέα Υόρκη είναι 10001

http://www.newsnow.gr/