English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ




Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου



ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΕΦΑΚΗ


ΚΡΙΟΣ.
Φίλοι μου Ταύροι, το διάστημα του Σεπτεμβρίου θα σας απασχολήσουν και πάλι ζητήματα της καθημερινότητας και περνώντας οι μέρες, οι υποχρεώσεις σας ολοένα και θα αυξάνονται. Αποφύγετε να μιλήσετε περισσότερο από όσο πρέπει για τα σχέδιά σας. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου θα νιώσετε μια μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την επαγγελματική σταδιοδρομία και εξέλιξη σας και ίσως να απαιτήσετε τον σεβασμό και την αναγνώριση. Ένα ξεκίνημα το οποίο πιθανόν σκοπεύατε να κάνετε στα επαγγελματικά σας,  φαίνεται πως πλησιάζει την στιγμή της ολοκλήρωσής του. Είναι σημαντικό τις μέρες αυτές να επιτρέψετε στιγμές διασκέδασης. Η ανάπτυξη μιας έντονης αισθηματικής σχέσης είναι πολύ πιθανή για τους περισσότερους από εσάς καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. 



ΤΑΥΡΟΣ.
Αγαπημένοι μου Ταύροι,  η προσωπική μου αστρολογική συμβουλά προς εσάς για τον μήνα Σεπτέμβριο είναι να αποφύγετε τις υπερβολές στον κοινωνικό τομέα και να μάθετε να είστε υπομονετικοί και συνεργάσιμοι με ανθρώπους που αγαπάτε. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών θα ζητάτε απ' τους φίλους και τους γνωστούς σας να είναι απέναντί σας σταθεροί και να μοιράζονται τις δικές σας ιδέες. Παρόλο που οι μέρες αυτές προσφέρονται, πλανητικά,  για ξεκούραση και ψυχαγωγία, εσείς θα θέλετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Προσέξτε, η πιθανότητα είναι αυξημένη στα τέλη του μήνα να έρθετε σε ρήξη με τους ανωτέρους σας. Τις μέρες εκείνες λοιπόν, φροντίστε να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και διαφυλάξτε έγγραφα και σημαντικές σημειώσεις. Η αισθηματική ζωή σταδιακά βελτιώνεται αρκεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και οποιοδήποτε παράπονο σας για να μην επαναληφθούν τα ίδια προβλήματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ.
Φίλοι μου Δίδυμοι,  τις ημέρες του Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσετε διάφορες καταστάσεις που με τη σειρά τους θα αποδείξουν το σθένος, την υπομονή και την εσωτερική δύναμη που διαθέτετε. Λόγω της ευσυνειδησίας και της συνεχούς προσπάθειάς σας, θα επιτύχετε ότι και αν κάνετε, αλλά μην περιμένετε ότι αυτές οι προσπάθειες θα είναι εύκολες. Οι πλανητικές όψεις στο τέλος του μήνα δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα στον εργασιακό σας χώρο και καλό θα είναι να προσέξετε τις σχέσεις με τα άτομα που εργάζονται μαζί σας. Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται. Αποφύγετε να μεταφέρετε τα προβλήματα της καθημερινότητας στο σύντροφο σας.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
Αγαπημένοι μου φίλοι Καρκίνοι, το διάστημα αυτό θα πρέπει είστε προσεχτικοί στις καθημερινές σας υποθέσεις καθώς ενδέχεται να πέσετε σε σφάλματα από τη λανθασμένη εκτίμηση περιστάσεων και γεγονότων. Εάν αυτή την περίοδο σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς  θα συνδυαστούν η διασκέδαση με τις δουλειές και έτσι θα «κινηθείτε» σε χαλαρούς ρυθμούς. Προσπαθήστε να βρείτε τη «χρυσή τομή» με τους συνεργάτες σας και προχωρήστε τις δουλειές σας πριν ο ανταγωνισμός κάνει μεγαλύτερα βήματα. Η αισιοδοξία σας κάποιες στιγμές ίσως να είναι υπερβολική και να ενοχλήσει τους άλλους γύρω σας.



ΛΕΩΝ.
Αγαπημένα μου Λιονταράκια, έχετε ανάγκη για ξεκούραση, ώστε να μπορέσετε  αργότερα να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, αποφύγετε την ανάληψη νέων ευθυνών τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας απέναντι σε κάποια πρόσωπα στην εργασία σας και συμβουλευθείτε νομικούς εάν είναι να υπογράψετε συμβάσεις ή το καταστατικό κάποιας εταιρίας. Μία σύντομη περίοδος που θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε να μην γίνετε υπερβολικά κτητικοί και αναλυτικοί απέναντί του. Στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου το ενδιαφέρον σας θα στραφεί προς τον έρωτα και θα έχετε την ανάγκη να κατακτήσετε και να κατακτηθείτε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ.
Φίλοι μου Παρθένοι, την περίοδο αυτή,  μετά το καλοκαίρι πολλά πράγματα, φαίνεται να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό σας ή ακόμα και να κατευθύνονται εντελώς απρόβλεπτα με αποτέλεσμα να σας προκαλούν αναστάτωση στη ζωή σας. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στα καριέρα  σας αυτό το διάστημα δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες. Προχωρήστε σε μεταρρυθμίσεις που θεωρούνται πλέον απαραίτητες. Κάποιες καθυστερήσεις και κάποια εμπόδια, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σας σχέδια από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και μετά. Αποφύγετε να εκλογικεύσετε συναισθήματα που πηγάζουν απ' το βαθύτερο εγώ σας και εκφράστε τα αφιλτράριστα προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.






ΖΥΓΟΣ.
Φίλοι μου Ζυγοί, φαίνεται πως δεν θα σας κουράζει τώρα η δουλειά ενώ θα έχετε την ανάγκη να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας για να αναγνωριστείτε απ' το περιβάλλον σας. Η παραγωγικότητά σας θα είναι μειωμένη προς το τέλος του Σεπτεμβρίου. Με τίποτε δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στους καθημερινούς σας ρυθμούς. Με το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου φτάνοντας στα άκρα και θέλοντας όλα ή τίποτε απ' τους άλλους, δεν αποκλείεται να δείτε το τέλος κάποιας αισθηματικής σχέσης ή την αρχή μιας νέας. Μια δέσμευση φαίνεται άμεση σε μια ερωτική κατάσταση αλλά πρέπει πρώτα να επανεξετάσετε την όλη κατάσταση. Καλό θα είναι να μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ.
Εσείς φίλοι μου Σκορπιοί, βρίσκεστε εν μέσω μιας κρίσιμης και άλλο τόσο ενδιαφέρουσας περιόδου και το ξέρετε πολύ καλά. Έρχονται στιγμές που διαισθάνεστε πως ορισμένοι από εκείνους που συναναστρέφεστε καθημερινά δεν είναι ειλικρινείς απέναντί σας. Οι εγωιστικές τάσεις και η υποκειμενική σας αντίληψη, είναι βέβαιο πως θα κλονίσουν τις επαγγελματικές σχέσεις αυτό το διάστημα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Ίσως τώρα κάποιοι να αντιδράσουν στα σχέδιά σας, θέλοντας να ανατρέψουν την πορεία σας. Αποφύγετε να δώσετε σημασία στις προκλήσεις τους. Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε τις μέρες αυτές προς το σύντροφό σας και περιορίστε στο ελάχιστο τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε με τη στάση σας να τον απομακρύνετε.



ΤΟΞΟΤΗΣ.
Το διάστημα του Σεπτεμβρίου προβλέπεται ευχάριστο για τους περισσότερους από εσάς, φίλοι μου Τοξότες. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον για ασήμαντους λόγους και δεχθείτε παθητικά ανθρώπους και καταστάσεις. Η ανάγκη της συντροφικότητας στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου, βρίσκει σύμφωνους τους περισσότερους από εσάς που θα σκεφτούν να συγκατοικήσουν με το σύντροφό τους. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου επίσης, ελέγξτε τους λογαριασμούς που καλείστε να πληρώσετε ενημερωθείτε για τις επενδύσεις σας και βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Οι σκέψεις σας γύρω από τα οικονομικά σας θέματα πιθανόν να σας δώσουν τις λύσεις που χρειάζεστε για την γενικότερη άνοδο του βιοτικού σας επιπέδου.






ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.
Στην διάρκεια αυτής της περιόδου, αγαπημένοι μου Αιγόκεροι,  θα ολοκληρωθεί το ξεκαθάρισμα που εδώ και καιρό εξελίσσεται στο περιβάλλον σας. Έχετε απομακρύνει κάποιους φίλους ενώ παράλληλα νέες γνωριμίες προστίθενται στον κύκλο σας. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας συναλλαγές και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας ραντεβού.
Είναι σημαντικό να συνεχίσετε να μελετάτε και να βελτιωθείτε σε τομείς που θεωρείτε αναγκαίο να γίνει. Μην παραγνωρίζετε την ανάγκη σας για διανοητική ανάπτυξη. Η συναισθηματική σας ζωή, που τόσο σας είχε ταλαιπωρήσει στο παρελθόν, βρίσκει πλέον ένα σημείο ισορροπίας.
Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή στον έρωτα και τη διασκέδαση.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ.
Σε ολόκληρη την διάρκεια του φετινού φθινοπώρου θα αισθάνεστε ανήσυχοι, φίλοι μου Υδροχόοι. Αυτή η αίσθηση του ανικανοποίητου θα σας οδηγήσει να ψάχνεστε μέσα σας, αναζητώντας στόχους και οράματα που θα δώσουν αληθινή αξία στην ζωή σας. Η διάθεσή σας να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αποφύγετε πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα. Έχετε όμως, πολύ δυνατούς συμμάχους αυτή την περίοδο και δεν μπορεί, παρά να βγείτε νικητές, ακόμα και μέσα από πιεστικές συνθήκες. Όσοι από εσάς διατηρούν εκκρεμότητες στον τομέα των σχέσεων θα βρουν την εποχή, κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα.



ΙΧΘΕΙΣ.
Την περίοδο  του Σεπτεμβρίου αγαπημένοι μου Ιχθύες, καλείστε να αντιμετωπίσετε τα λάθη των υφισταμένων σας και την αδιαφορία των συνεργατών σας. Το περιβάλλον γύρω σας σφύζει από δραστηριότητα και έτσι η ικανότητα σας να επικοινωνείτε για άλλη μία φορά φαίνεται να εξασκείται. Να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας και φροντίστε να διώξετε το άγχος απ’ τη ζωή σας. Με το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον η εργασία και η καθημερινότητα σας καθώς αυξάνετε τις επαφές σας και μπορείτε με άνεση να προωθήσετε τα προϊόντα της επιχειρήσεώς σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι στα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη δουλειά σας. 



http://oroskopos.gr.msn.com