English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Στο σφυρί ενθύμια από τις ταινίες Τζέιμς Μποντ




Ο οίκος δημοπρασίας Κρίστις θα βγάλει στο σφυρί 50 αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες Τζέιμς Μποντ την επόμενη ...εβδομάδα στη διάρκεια φιλανθρωπικής δημοπρασίας που θα κορυφωθεί την προσεχή Παρασκευή, στην 50ή επέτειο από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας με τον πράκτορα 007, "Δρ Νο".

Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμούς-περιλαμβανομένης της UNICEF. Εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς από εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για τον εορτασμό της επετείου μιας από τις μακροβιότερες στον κόσμο σειράς κινηματογραφικών επιτυχιών.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν είναι και μια μικρογραφία της Aston Martin DB5 που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα της νέας περιπέτειας με τον διάσημο κατάσκοπο "Skyfall", που θα βγει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο.

Επίσης, θα δημοπρατηθούν μια άλλη Aston Martin του 2008 που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία "Quantum of Solace", μια ειδική έκδοση της σαμπάνιας Bollingerδέκα κάρτες ταρό που χρησιμοποίησε η Τζέιν Σέιμουρ στην ταινία "Ζήσε και Άσε τους Άλλους να Πεθάνουν" και μια ζώνη με χρυσή φυσιγγιοθήκη που φορούσε ο Κρίστοφερ Λι στην ταινία "Ο Χρυσοδάκτυλος".

nooz.gr