English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

COCA COLA ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ






Πολύ καιρό τώρα ακούω από τους τάχα υγιεινιστές και άλλους ειδικούς διατροφολόγους και μη για το πόσο κακή είναι η coca cola για τον οργανισμό μας.
Επειδή λοιπόν αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώσει, αποφάσισα να συμβάλλω στην αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με αυτό το υπέροχο σκεύασμα.

Ας δούμε λοιπόν όλα τα θετικά της Coca Cola:


Μπορεις να καθαρίσεις μια τουλέτα: 
Κατέβρεξε με ένα κουτάκι Coca-Cola την λεκάνη της τουλέτας. 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα. Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κιλήδες από τις πορσελάνες.

Πας στο πατρικό σου σπίτι που είναι για χρόνια άδειο... μπαίνεις στο μπάνιο και τι να δεις...

Αφού παθαίνεις το πρώτο σοκ, μετά συνέρχεσαι και θυμάσαι οτι η Coca cola έχει βρει τη λύση, γιατι είναι πάντα κοντά στον καταναλωτή...
Πριν προλάβεις λοιπόν να τη πιεις, ρίξτην στη λεκάνη...

Πάρε μια βούρτσα και τρίψε την λεκάνη ελαφριά...

Και είσαι έτοιμος!!!
Μπορείς να αφαιρέσεις τη σκουριά από τον προφυλακτηρα του αυτοκινήτου σου.

Τρίψε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμενο αλουμινοχαρτο, βουτηγμένο στην Coca-Cola.

Ή μπορείς να καθαρίσεις ένα σχέδιο που έκανες στην αποθήκη του παπού σου όταν ήσουν μικρός... 
Πριν πιείς λοιπόν με μανία το άλλο κουτάκι, χρησιμοποίησέ το όπως στην εικόνα...





















Ή μπορείς να καθαρίσεις τα σκουριασμένα κέρματα του παπού... όπως δείχνει το βίντεο.
Εξάλλου κρίση έχουμε...

Τα ωφέλη της Coca Cola όμως δεν τελειώνουν εδώ...
Καθάρισε τους πόλους της μπαταριας του αυτοκινητου από την διάβρωση: 

 Ρίξε ένα κουτάκι Coca-Cola πάνω στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσεις τη διάβρωση…..

Μπορείς να αφαιρέσεις το γράσσο από τα ρούχα: 


 Ρίξε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκε από γράσσο, μαζί με απορρυπαντικό, και τρίψε το κυκλικά. Η Coca-Cola/Pepsi θα βoηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές.

Καθάρισε το


Καθάρισε τη βρώμα του ασβού...
Εάν σε πλησιάσει ένας ασβός και σε ψεκάσει... τότε ο μοναδικός τρόπος να εξαλείψεις την έντονη δυσωδία είναι να βάλεις Coca Cola στο σημείο που σε ψέκασε. Αν χρειαστεί βάλε από το κεφάλι μέχρι τα πόδια. Σε λίγα λεπτά η μυρωδιά θα έχει εξαφανιστεί και μπορείς να ξεπλυθείς...

Πανίσχυρο παυσίπονο...
Κολυμπάς αμέριμνος και εμφανίζεται μπροστά σου μια τέτοια μέδουσα καλή ώρα η οποία εκκρίνει το καυστικό της υγρό...
Μην πανικοβάλεσαι, βάλε λίγη coca cola στο σημείο που πονάς και πολύ σύντομα ο πόνος θα εξαφανιστεί...

Καθαρίζει τα καμένα σκεύη...
Τα σκεύη της γιαγιάς έχουν κατακαεί;
Μην ανησυχείς, η Coca Cola είναι η λύση...
Γέμισε το σκεύος με το αναψυκτικό και βάλτο σε χαμηλή φωτιά για περίπου μία ώρα. Μετά τρίψτο απαλά με το σφουγγάρι και είναι έτοιμο....

Το καλύτερο εντομοκτόνο...
Άνοιξε ένα μικρό κανάλι κατά μήκος του κήπου σου, βάλε νάυλον και χύσε Coca Cola. Ό,τι μπει εκεί δεν θα ξαναβγεί. Ότι πάει να πιει νερό, δεν θα ξαναπιεί...
Έτσι γλιτώνεις ένα σωρό χρήματα αντί να αγοράζεις εντομοκτόνα. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε μεγάλες καλλιεργήσιμες εκτάσεις...
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ, Η ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΑΖΑΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΤΙΛΙΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ MENTOS ΚΑΙ COCA COLA LIGHT
Δεν αστειεύομαι... δες τα βίντεο...

Και αυτό...
                                                                                                           
Πες μου λοιπόν, ποιο άλλο σκεύασμα έχει τόσες χρήσεις και κοστίζει μόλις 1€;
Παρεπιπτώντος στα σούπερ μάρκετ μπορείς να το βρεις και με 60 λεπτά και να επωφεληθείς ακόμα περισσότερο.
Α ναι, επειδή μπορεί κάποιοι, βλέποντας  τα παραπάνω να διστάσουν να την πιουν και μπορεί να έχουν διαβάσει και τα παρακάτω...

Tα πρώτα 10 λεπτά:

10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετόαπό την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας. 



 20 λεπτά:

Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).

 40 λεπτά:

 Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.

 45 λεπτά:

 Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.

 60 λεπτά:

 Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του ασβεστίου.

 70 λεπτά:

 Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι (σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε). Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας, καθώς επίσης το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό…

 80 λεπτά:

 Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας πεθαίνει, θ’ αρχίσετε να έχετε στέρηση ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke , μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκκαλα και δόντια.
.... μην ανησυχείτε! Η Coca Cola απαντά...
"Τα αναψυκτικά όντως περιέχουν κάποια οξέα, όπως το φωσφορικό και το κιτρικό οξύ, τα οποία προστίθενται για να προσδώσουν τη χαρακτηριστική τους όξινη γεύση. Τα οξέα όμως, δεν αποτελούν συστατικό αποκλειστικά των αναψυκτικών.
Πολλά φυσικά τρόφιμα, όπως διάφορα φρούτα και λαχανικά (λεμόνι, πορτοκάλι, κ.ά.) περιέχουν οξέα αντίστοιχα με εκείνα των αναψυκτικών. Επιπλέον, σχεδόν όλα τα τρόφιμα περιέχουν μικρές ποσότητες οξέων, συμπεριλαμβανομένου του βουτύρου και του γάλακτος.
Τα οξέα των αναψυκτικών έχουν εγκριθεί τόσο από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) όσο και από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA). Γενικά, ένα πρόσθετο τροφίμων για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία τροφίμων πρέπει να πληροί ένα αριθμό κριτηρίων, όπως αυτά ορίζονται από τους παραπάνω φορείς, οι οποίοι τελικά πιστοποιούν και την ασφάλειά τους.

Όλα τα παραπάνω τρόφιμα δεν περιέχουν τόσο μεγάλες ποσότητες οξέων, ώστε να προκαλέσουν βλάβη στον ανθρώπινο οργανισμό.
Ενώ λοιπόν, η κατανάλωσή αναψυκτικών δεν εγκυμονεί κανέναν κίνδυνο για την υγεία, μπορεί να προκαλέσει, κάτω από ειδικές συνθήκες, τα αποτελέσματα που περιγράφονται (π.χ. διάβρωση όταν έρθουν σε επαφή με μέταλλα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα), κάτι που συμβαίνει και με τους χυμούς φρούτων.
Επιπλέον, τα οξέα των γαστρικών υγρών του στομάχου, είναι πολύ πιο όξινα από τα προαναφερθέντα. Το σταμάχι ενός υγιούς ανθρώπου δεν κινδυνεύει από τη δράση οξέων που προσλαμβάνονται μέσω της τροφής, όπως φυσικά ούτε και από τα γαστρικά υγρά, επειδή τα εσωτερικά τοιχώματα του στομάχου προστατεύονται από το βλεννογόνο."
Καλό ξεδίψασμα λοιπόν!!!


alttherapy.blogspot.com



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

Αν σας αρέσει η σελίδα μας.Πατήστε μου αρέσει για την σελίδα μας στο facebook.