English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Σε ποιά χώρα ανακάλυψαν αρχαιολόγοι τη φωλιά ενός «μυθικού» πλάσματος;


Σε μια «επιστημονική» ανακοίνωση που μάλλον θα ταίριαζε περισσότερο στις σελίδες ενός παραμυθιού, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων τηςΒορείου Κορέας έκανε γνωστό τόσο στο λαό της χώρας όσο βέβαια και στον υπόλοιπο κόσμο πως αρχαιολόγοι της επιβεβαίωσαν την ανακάλυψη της φωλιάς ενός «μυθικού» πλάσματος που κάποτε ίππευε ένας αρχαίος Κορεάτης Βασιλιάς.


Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, η φωλιά του μονόκερου εντοπίστηκε σε απόσταση 200 μέτρων από τον ναό Yongmyong στην Πιογιανγκ. Ένας βράχος που βρίσκεται στο σημείο που οι αρχαιολόγοι θεωρούν πως ήταν η κρυψώνα του μυθικού πλάσματος είναι διακοσμημένος με σχέδια και χαρακτήρες που οι επιστήμονες της Βορείου Κορέας εκτιμούν πως προέρχονται από την εποχή ενός μακρινού βασιλείου που εξουσίαζε την περιοχή από το 918-1392.

Ο διευθυντής του ιστορικού ινστιτούτου της Ακαδημίας επιστημών της Βορείου Κορέας θεωρεί ως αδιάσειστα στοιχεία και αποδείξεις της μεγάλης του ανακάλυψης...τα ιστορικά βιβλία μας πολύ μακρινής εποχής που περιέχουν αναφορές για ένα μεγάλο βασιλιά που είχε στην κατοχή του έναν μονόκερο.

Η επιστημονική κοινότητα αντιμετώπισε τα συγκλονιστικά νέα...μάλλον με δυσπιστία με τους ερευνητές και τους ειδικούς στην συζήτηση για την πιθανή ανακάλυψη στοιχείων που να αποδεικνύουν την ύπαρξη ενός τέτοιου πλάσματος, να την συνοδεύουν και με το γεγονός πως η προπαγάνδα της Βορείου Κορέας είναι διάσημη για τις ακραίες ανακαλύψεις της.

Θυμίζουμε πως όταν πέθανε ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ιλ υπήρχαν δεκάδες αναφορές από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων για το πώς η Φύση και ο πλανήτης θρηνούσαν για τον χαμό του ηγέτης της Βορείου Κορέας. Άλλωστε σύμφωνα με το καθεστώς , ο Κιμ Γιονγκ Ίλ ήταν αυτός που ανάμεσα στα τόσα κατορθώματα του, είχε ανακαλύψει....το χάμπουργκερ, είχε γράψει πάνω από 1500 βιβλία και βέβαια την πρώτη φορά που έπαιξε γκολφ...πέτυχε και τις 11 τρύπες με μια και μόνο προσπάθεια...




goodstory