English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 4/9



ΚΡΙΟΣ
aries
Προτιμάτε να στρέψετε την δύναμή σας σε θέματα οικονομικά γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείτε και εκδηλώνετε όλο το δυναμικό σας. Τις αρχηγικές ικανότητες που διαθέτετε μπορεί να μην τις εκδηλώνετε συνέχεια αλλά κάποια στιγμή, όταν παρουσιάζεται ευκαιρία, τις δείχνετε με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι και τώρα, που είστε επιφορτισμένοι με θέματα καριέρας σε σχέση με τα οικονομικά, θα κάνετε θαύματα και θα δείξετε τις πραγματικές σας δυνάμεις.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Νιώθετε πολύ καλά, αφού έχετε φέρει τα πάντα στα μέτρα σας. Μια καλή συνεργασία θα σταματήσει το ανταγωνιστικό στοιχείο που κουβαλάτε αυτή την περίοδο και θα κατευνάσει το άγχος και το στρες που έχετε επιφορτιστεί. Θέλετε τα πάντα να είναι τέλεια και γι' αυτό ανεβάζετε τα στάνταρ σας πολύ ψηλά. Ευτυχώς ο Ιχθύς παίζει πολύ καλό ρόλο στην ζωή σας και σας κατευνάζει, όταν έχετε δύσκολες φάσεις. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Είσαστε επιφορτισμένοι με πολλά θέματα αλλά τα αντιμετωπίζεται πολύ δυναμικά. Είστε αποφασισμένοι να λύσετε αυτά που σας προβληματίζουν και κυρίως αν σχετίζεστε με Τοξότη. Η αλήθεια για σας είναι απαραίτητη. Μια δουλειά που σας έχει προκύψει θα την κατευθύνετε με νέες δυνάμεις αλλά και με άλλη οικονομική βάση. Ο Σκορπιός είναι πολύ θετικός και σας δίνει συνεχώς δείγματα ενδιαφέροντος και πάθους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Έχετε ακόμα την βοήθεια της Αφροδίτης, οπότε πρέπει να μπορέσετε να εξισορροπήσετε το ξέσπασμά σας και να μην αφήσετε να σας χαλάσει τη σχέση ή τη διάθεση - κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Μερικές φορές νοιώθετε ότι το έργο σας είναι πολύ δύσκολο (και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο) και πρέπει να αποτινάξετε από πάνω σας κάποια πράγματα που δεν σας αξίζουν, ενώ χρειάζεται να πάρετε και δυναμικές πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με Κριό, Αιγόκερω ή Ζυγό.

ΛΕΩΝ
leo
Μια παλιά σχέση σας μπορεί να επανέρθει και να σας δώσει κουράγιο. Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε στον επαγγελματικό τομέα σας δίνουν το προβάδισμα να ηγηθείτε σε τομείς που μέχρι τώρα δεν είχατε ξαναδοκιμάσει. Κάποια χρήματα που θα σας έρθουν αιφνίδια μπορεί να σας ξελασπώσουν από τις διάφορες υποχρεώσεις. Μην αφήνετε τις ευαισθησίες σας να σας καπελώνουν. Έχετε δύναμη και αξία, αρκεί να το πιστεύετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Σας έχει βγει το επιθετικό και μπορεί να θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Με έναν Καρκίνο ενώ ταιριάζετε θέλετε να του πείτε κάποια πράγματα και ίσως τον πληγώσετε με τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε αλλά νοιώθετε ότι πνίγεστε και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο. Η καριέρα σας αυτή την περίοδο δυναμώνει και όσο περνάει ο χρόνος γίνεται πολύ σταθερή. Μην αφήνετε άλλα άτομα να σας κατευθύνουν και κυρίως σταματήστε να είστε επιρρεπείς από λύπη. Χάνετε την κρίση σας συνέχεια. Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει.

ΖΥΓΟΣ
libra
Έχετε αναλάβει ευθύνες και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο αλλά τώρα ήρθε η ώρα που είσαστε στο τέλος αυτού του δρόμου και θα μπορέσετε να απολαύσετε επιτέλους τα καλύτερα. Χρειάζεστε ακόμα λίγο υπομονή και επιπλέον πρέπει να σκεφτείτε ότι θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους μια και καλή, από τις κινήσεις που τώρα χρειάζεται να κάνετε. Φεύγοντας ο Κρόνος από το ζώδιό σας θα πρέπει να έχετε λύσει όλα τα θέματα και κυρίως των σχέσεων που σας απασχολούν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Κάνετε δυναμικές κινήσεις και νοιώθετε πολύ δυνατοί από τα αποτελέσματα των πράξεών σας, χρειάζεται όμως να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας. Είστε πάντως σε πολύ καλό δρόμο και η ζωή σας έχει μπει σε ένα πρόγραμμα. Σε κάποια θέματα που έχετε με φίλους πρέπει να είστε αντικειμενικοί για να τα λύσετε. Οικονομική ευκαιρία και δυνατότητα από ένα άτομο της οικογενείας σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Νοιώθετε ότι ήταν σωστό που κάνατε κάποια ξεκαθαρίσματα και είναι μέσα στην ψυχολογία σας να ζείτε με την αλήθεια. Όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες έχετε αλλάξει και βλέπετε την πραγματικότητα τελείως διαφορετικά. Ένας νέος άνεμος έχει φυσήξει στην καριέρα σας και σας συναρπάζουν νέοι τομείς που είναι ποιο εναλλακτικοί. Από διατροφή μέχρι και θέματα ενέργειας, θα σας αλλάξουν τα καθημερινά δεδομένα. Ένας Παρθένος σας απασχολεί αρκετά αλλά δεν τολμάει να κάνει βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Όσο περνάνε οι ημέρες εσείς κάνετε και περισσότερο πράξη αυτά που είχατε μέσα στο μυαλό σας. Όταν οργανώνεστε, νοιώθετε περίφημα γιατί η ζωή σας είναι σε τάξη και αυτό σας ενθουσιάζει. Ο Κριός είναι το άτομο που σας ζορίζει, αλλά επιτέλους θα βρείτε τον τρόπο να του τα πείτε, χωρίς να φέρετε μεγάλες ανατροπές στη σχέση ή την συνεργασία σας. Οικονομικά, θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία και κυρίως από ένα ακίνητο που σας απασχολεί εδώ και καιρό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Υπάρχουν δυσκολίες για κάποια υλικά θέματα που σας απασχολούν αλλά από την άλλη θα βρείτε την ευκαιρία να βάλετε κάτω όλες σας τις δυνάμεις και να αποφασίσετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Σίγουρα το θέμα ενός Σκορπιού σας απασχολεί και σας βάζει σε δοκιμασία αλλά εσείς έχετε τη φιλοσοφία να τον αντιμετωπίσετε. Η συνεργασία και η στενή σχέση με έναν Παρθένο έχει μπει σε ένα δρόμο. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πολύ την λογική σας για να επιβιώσετε αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Πατάτε καλά στα πόδια σας και αυτό σας δυναμώνει και επιτέλους κάνετε αυτά που θέλετε. Σίγουρα η θετική στάση ενός ατόμου θα σας κάνει καλό σε ψυχικό επίπεδο. Αυτή την περίοδο μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Οικονομικά, έχετε εύνοια και κυρίως αν ασχολείστε με θέματα ακινήτων ή εμπορίου. Το συναίσθημά σας μπορεί πιο εύκολα πλέον να μπαίνει εκεί που εσείς το κατευθύνετε και γίνεται υπερβολικά δημιουργικό. Ξαφνικά κέρδη και οικονομικές ελαφρύνσεις.

www.astrology.gr