English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Στυλ με σαμπάνια



Έτσι και η σαμπάνια έχει  τον δικό της τρόπο σερβιρίσματος.
Τρόπος σερβιρίσματος σαμπάνιας
-Η σαμπάνια πρέπει να παγώσει στους 4 βαθμούς Κελσίου. Σε αυτήν την θερμοκρασία η σαμπάνια έχει τις περισσότερες φυσαλίδες.
-Το ποτήρι της σαμπάνιας πρέπει να γεμίζει υπό γωνία 45 μοιρών, με το μπουκάλι να ακουμπάει στο ποτήρι,  ώστε να πέφτει ομαλά η σαμπάνια. Έτσι διατηρούνται οι φυσαλίδες.
Και τώρα κάντε μία πρόποση...

emedi life coaching