English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Τα κορίτσια του James Bond






Τα προωθητικά video-blogs των μπλοκμπάστερ συνήθως είναι γεμάτα αβρότητες και δηλώσεις του τύπου «είμαι τυχερός που συμμετέχω στην ταινία», «δε θα μπορούσα να έχω βρει καλύτερους συνεργάτες» και το τελευταίο βίντεο από την παραγωγή του Τζέιμς Μποντ με επίκεντρο τους γυναικείους χαρακτήρες δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ωστόσο, Ναόμι Χάρις και Μπερενίς Μαρλό εμφανίζονται όχι μόνο σε καινούργια πλάνα, αλλά και σε ένα συνολικό δίλεπτο που υπογραμμίζει τις διαφορές ανάμεσα στη δυναμική Ιβ και τη μοιραία Σεβερίν, τις γυναίκες που θα περιστοιχίζουν τον 007 στην περιπέτεια του Skyfall. Η μία εξοικειωμένη με τα όπλα, τα αυτοκίνητα και τη ζωή των μυστικών πρακτόρων, βλέπει τον εαυτό της κατά ένα τρόπο ως θηλυκό Μποντ, η άλλη μυστηριώδης, γοητευτική και επικίνδυνη - τυπικό bond girl, αφού όπως λέει η Μαρλό «τα κορίτσια του Μποντ δεν είναι απλώς μοντέλα».



Ο Ντάνιελ Κρεγκ εκφράζει με τη σειρά του την ευχαρίστησή του να βρίσκεται πλάι στις συμπρωταγωνίστριές του, αλλά κι αυτό απλώς καταγράφεται στα κλισέ του βίντεο, από το οποίο απουσιάζει το βαρύ πυροβολικό της ταινίας, ο ξανθός για το ρόλο του Χαβιέ Μπαρδέμ. Είπαμε, αυτήν τη φορά πρωταγωνίστριες είναι τα κορίτσια.

Η Σεβερίν- Μπερενίς Μαρλό κάνει μια σύντομη εμφάνιση και στο διαφημιστικό σποτ γνωστής μπύρας, όπου ο πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Κρεγκ. Ξεχάστε την ατάκα "shaken, not stirred" και δείτε τι μπορεί να συμβεί μέσα σε ένα κοσμοπολίτικο υπερπολυτελές τρένο.

ΠΗΓΗ: ΣΙΝΕΜΑ