English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ο δημιουργός των Simpsons αποκαλύπτει που βρίσκεται στην πραγματικότητα το Springfield!




matt groening
Ο Matt Groening, έχει επιλέξει ως τόπο διαμονής της “κίτρινης” οικογένειάς του, μία πόλη με το όνομα Springfield. Τώρα αποκαλύπτει που βρίσκεται αυτό στην πραγματικότητα
Μάλιστα και οι ίδιοι οι Simpsons θα αναφερθούν στην ιστορία του Springfield σε επερχόμενο επεισόδιο.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Smithsonian και την Claudia De La Roca, ο Matt Groening εξήγησε πως εμπνεύστηκε από τη δική του οικογένεια για τη δημιουργία των Simpsons και πως ο ίδιος ο πατέρας του ονομάζεται Homer, η μητέρα του Margaret, ενώ έχει και δύο αδερφές που ονομάζονται Lisa και Maggie. Επίσης αποκάλυψε πως η γιαγιά του ονόμασε τον πατέρα του Όμηρο, καθώς λάτρευε τα έπη του Ομήρου.
Επίσης είπε πως η πόλη, όπου μένουν οι Simpsons, το Springfield ονομάστηκε έτσι από την ομώνυμη τοποθεσία στην πολιτεία Oregon. Όταν ήταν παιδί παρακολουθούσε το show “Father Knows Best“, το οποίο διαδραματίζεται σε μια τοποθεσία με το ίδιο όνομα. Έτσι είχε ενθουσιαστεί καθώς πίστευε πως ήταν η πόλη κοντά στο μέρος που έμενε, το Portland. Το όνομα είναι πολύ κοινό στις Ηνωμένες Πολιτείες και έτσι αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει και ο ίδιος ώστε να ταυτιστεί ο κόσμος.

Ακόμα αποκάλυψε πως μερικά παιδιά του συμπεριφερόντουσαν άσχημα στο σχολείο και μάλιστα μια φορά τον έδειραν!
ΠΗΓΗ: cosmo.gr