Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να ξεχωρίσετε το ασπράδι από τον κρόκο του αυγού και έχετε βλαστημήσει γιατί σας έσπασε ο κρόκος ή γέμισε το πιάτο με κομματάκια από τσόφλια ή γεμίσατε τον κόσμο με ασπράδια αυγού.
Λοιπόν η Κινεζούλα στο video τα ξεχωρίζει καταπληκτικά.
Δεν ξέρω τι την έκανε να βρει τον τρόπο αυτό είναι όμως αποτελεσματικός.
Δείτε τον.... μόνο μην κρατάτε το μπουκάλι για την επόμενη φορά είναι πλαστικό και θα βρωμάει αυγουλίλα.
Κάθε φορά θα χρησιμοποιείτε καινούργιο μπουκάλι.
ΠΗΓΗ: onair24.gr