English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Αυτό θα πει ... σκυλίσια ζωή!


Αυτό θα πει ... σκυλίσια ζωή!


Η οικονομική κρίση είναι μια πραγματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο και πολλοί συνάνθρωποί μας δεν μπορούν πλέον να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι ανάμεσα μας, που σίγουρα ζουν σε ένα… παράλληλο σύμπαν.

Μια 33χρονη από την Αγγλία, η Louise Harris, είναι η ιδιοκτήτρια του πιο κακομαθημένου σκυλιού της Βρετανίας, το οποίο μόλις απέκτησε κολιέ με ροζ και λευκά διαμάντια, αξίας 25.000 λιρών. Κι αν αυτή πιστεύετε είναι η μόνη ακρότητα, πλανάστε οικτρά. Το οκτάχρονο σκυλάκι εν ονόματι Λόλα, κοιμάται σε κρεβάτι αξίας 5.000 λιρών και διαθέτει μία αρκετά «πλούσια» γκαρνταρόμπα.

Η Louise, η οποία έχει σχεδιάσει ασορτί δημιουργίες για εκείνη και την Λόλα, είναι ιδιοκτήτρια μπουτίκ σκύλων, ονόματι «Diva Dogs»-Σκυλιά Ντίβες. Η ίδια ισχυρίζεται ότι το κολιέ του σκύλου, που αναγράφει Diva (ένα ολόιδιο απέκτησε και η ίδια η Louise), είναι δώρα θαυμαστών.

Έχουν καταφέρει οι «δυο» τους να γίνουν ένα από τα αγαπημένα θέματα του αγγλικού Τύπου, και πολύ συχνά φιλοξενούνται σε τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά.

Πάντως η ίδια δηλώνει ότι έχει ξοδέψει πάνω από 100.000 λίρες για ρούχα, στέμματα, κοσμήματα και ό, τι άλλο μπορεί κανείς να σκεφτεί, για το μικρό τετράποδο. Το πιο τρελό της ιστορίας είναι πως ισχυρίζεται ότι το σκυλάκι, της άλλαξε την ζωή: Με το να την κακομαθαίνει, απέκτησε νόημα η ζωή της, αναφέρει η Louise.

Αυτό θα πει… σκυλίσια ζωή. Τα συμπεράσματα δικά σας.



Zougla.gr