English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Πήραν για σουβενίρ από ξενοδοχείο τζάκι, μπανιέρα και έναν σκύλο!




Πήραν για σουβενίρ από ξενοδοχείο τζάκι, μπανιέρα και έναν σκύλο!

Σαμπουάν, πετσέτες ακόμα και… τζάκια είναι τα αντικείμενα που κατά καιρούς έχουν κάνει φτερά από διάφορα ξενοδοχεία, με τους πελάτες να τα παίρνουν φεύγοντας για να έχουν κάτι να θυμούνται από τις διακοπές τους!

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που εργάζονται σε διάφορα ξενοδοχεία, τόσο στη χώρα μας, όσο και παγκοσμίως, τα αντικείμενα που παίρνουν οι πελάτες είναι από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα. Μάλιστα, σε γκάλοπ  για τις κλοπές στα ξενοδοχεία, το 50% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό το να πάρει κάτι φεύγοντας…

Διαβάστε τα πιο… ευφάνταστα σουβενίρ:

- Μπανιέρα 80 κιλών
Τον Ιούνιο του 2077, ένας τολμηρός «πελάτης» πήρε από τον ξενοδοχείο «Mikazuki» του Τόκιο μία κοινόχρηστη μπανιέρα βάρους 80 κιλών, που βρισκόταν… στον 10ο όροφο!

- Πίνακας 300.000 δολαρίων
Φτερά έχει κάνει και ένα έργο του Άντι Γουόρχολ, αξίας 300.000 δολαρίων, από το ξενοδοχείο «W» του Χόνγκ Κόνγκ.

- Ερωτικά αξεσουάρ
Οι πελάτες του «Residence» στο Μπαθ μπορούν να δανειστούν ερωτικά αξεσουάρ με ημερήσια χρέωση. Τα περισσότερα από αυτά, πάντως, δεν επιστρέφονται ποτέ…

- Κουρτίνες, μοκέτες, χαλιά

Στα… λευκά είδη στράφηκαν οι «ελαφροχέρηδες» του ξενοδοχείου «Travelodge» στη Μεγάλη Βρετανία. Οι υπεύθυνοι «κάρφωσαν» στον τοίχο τηλεοράσεις και σεσουάρ για να μην τα κλέβουν, όμως, άρχισαν να χάνουν χαλιά, κουβέρτες και κουρτίνες!

- Τζάκι
Ακόμα ψάχνουν να βρούν πως έκανε φτερά το μαρμάρινο τζάκι του «Four Seasons» στο Μπέβερλι Χιλς. Ο πελάτης, πάντως, που το πήρε μάλλον ήταν σινεφίλ, αφού μπροστά από αυτό το τζάκι είχε γυριστεί μέρος του «Pretty Woman».

- Σκύλος
Για το τέλος αφήσαμε τον πιο… ευφάνταστο: ο εν λόγω πελάτης δεν πήρε κάτι από τον εξοπλισμό, αλλά… τον σκύλο του αφεντικού!


Star.gr