English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Το κατάλληλο μέγεθος στο σεξ




Το κατάλληλο μέγεθος στο σεξ είναι μια διάσταση που απασχολεί άνδρες και γυναίκες για πολλά, πολλά χρόνια! 

Έρευνα της National Academy of Surgery,στη Γαλλία, προσπάθησε να θέσει τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις και ανακοίνωσε τα όρια που πρέπει να έχει ένα ανδρικό μόριο.

Η σκληρή αλήθεια λοιπόν για το εν λόγω γεννητικό όργανο είναι: 9 εκατοστά σε χαλαρή κατάσταση και 12,7 – 14 εκατοστά σε στύση. Αυτά τα μεγέθη μπορούν να ικανοποιήσουν μια γυναίκα.

Ωστόσο επειδή άλλο η επιστήμη και άλλο η καθημερινότητα, σύμφωνα με έρευνα που έκανε σε Αγγλία και ΗΠΑ, μεγάλη εταιρία ερωτικών βοηθημάτων, 2 στις 10 γυναίκες χρησιμοποιούν ψεύτικα ανδρικά πέηγια να ικανοποιηθούν τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα. 

Το 60% των γυναικών
 του δείγματος της έρευνας, δήλωσαν επίσης ότι ενίοτε, μαζί με τον σύντροφο τηςχρησιμοποιεί δονητή για περισσότερη ικανοποίηση.
Οι μισές γυναίκες (48%), ηλικίας 16 μέχρι 60 χρονών, έχουν δοκιμάσει έστω και μια φορά στη ζωή τους, την ηδονή με τη βοήθεια ενός τέτοιου “παιχνιδιού”, ενώ το 80% των γυναικών που έχουν σχέση καλού κακού είχαν στο συρτάρι του κομοδίνου τους κρυμμένο και το κατάλληλο για εκείνες πλαστικό βοήθημα.

Και ενώ ο δονητής ανακαλύφθηκε αρχικά για ιατρικούς σκοπούς (εμφανίσθηκε μάλιστα, μια δεκαετία πριν από το ηλεκτρικό σίδερο και 9 χρόνια πριν από την ηλεκτρική σκούπα) και συγκεκριμένα ο πρώτος δονητής χρησιμοποιήθηκε σε ψυχιατρικές κλινικές για τη θεραπεία της γυναικείας υστερίας!!!

Σήμερα παγκοσμίως ξοδεύονται 13 δις ευρώ για την αγορά τέτοιων παιχνιδιών για ενήλικες.