English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Επίδειξη… αγάπης!



Επιδειξίας

Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν άνδρες ντροπαλοί με τις γυναίκες και υπάρχουν και άλλοι που έχουν τον τρόπο να πλησιάζουν το αντικείμενο του πόθου τους. Ο φίλος της ιστορίας μας δεν ανήκει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες. Είναι μια κατηγορία μόνος του.
Ο κύριος αυτός, βρισκόταν σε ένα γραφείο στο Fort Walton Beach, στην Φλόριντα, για προσωπική του υπόθεση, όταν θεώρησε ότι μια κοπέλα που εργαζόταν στο γραφείο τον κοίταζε ερωτικά και γενικά έδειχνε ενδιαφέρον για το άτομό του.

Όταν λοιπόν η εργαζόμενη πήγε στην αίθουσα αναμονής για να φωνάξει τον κύριο, αυτός καθόταν σε έναν καναπέ και είχε βγάλει σε κοινή θέα το… εν στύση πέος του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει στην γυναίκα τον θαυμασμό του και ότι ήταν διαθέσιμος.

Όταν έφτασε ο σερίφης της περιοχής βρήκε την κοπέλα ταραγμένη. Κατέθεσε ότι ο άνδρας της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και όταν εκείνη τρομοκρατήθηκε, ανέβασε το φερμουάρ και έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Ο 30χρονος Δον Ζουάν συνελήφθη και όταν ρωτήθηκε για το… συμβάν, χαμογέλασε πονηρά και είπε ότι νόμιζε πώς η γυναίκα έδειξε ενδιαφέρον για το άτομό του γι’ αυτό και προχώρησε στην επίδειξη. Όπως είπαμε και παραπάνω, μια κατηγορία μόνος του.



Πηγή: News247.gr