English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Το ένοχο μυστικό της Barbie


Barbie

Είναι ξανθιά, με γαλάζια μάτια, τέλειες αναλογίες και κυριαρχεί στις φαντασιώσεις μικρών και μεγάλων κοριτσιών σε όλο τον κόσμο. Για πολλά χρόνια όμως η Μπάρμπι κρατούσε κρυφό ένα «ένοχο» μυστικό. Σύμφωνα με το βιβλίο «Toy Monster: The Big, Bad World of Mattel», ο δημιουργός της πιο δημοφιλούς ξανθιάς, Jack Ryan, είχε «ιδιαίτερες ερωτικές προτιμήσεις», στις οποίες βασίστηκε για τη δημιουργία των αγαπημένων κούκλων-ερωτικών βοηθημάτων που χρησιμοποιούσε στις προσωπικές του στιγμές.
Δεκαεπτά χρόνια μετά το θάνατό του, ο συγγραφέας Jerry Oppenheimer’s αποκαλύπτει στις σελίδες του βιβλίου του ότι ο σχεδιαστής της κούκλας με τα χρυσά μαλλιά οργάνωνε πάρτι άγριων οργίων στην έπαυλή του, με εκδιδόμενες γυναίκες που θύμιζαν στην εξωτερική τους εμφάνιση την Μπάρμπι. Και η λίστα με τα παραπτώματα και τα ερωτικά βίτσια του Ryan -εκτός από την Μπάρμπι, ήταν δημιουργός και της κούκλας Chatty Cathy- δεν σταματάει εδώ. Χρησιμοποιούσε το γραφείο του στη Mattel για να του τηλεφωνεί μια τοπική «τσατσά», ενώ του άρεσε να κάνει σεξ επί πληρωμή με πόρνες πολυτελείας και όχι μόνο, συμπεριλαμβανομένης και μιας πολύ λεπτής πόρνης με παιδικά χαρακτηριστικά.
Ο συγγραφέας τον κατηγορεί ότι η περίεργη ερωτική συμπεριφορά του αμαυρώνει την εικόνα της «ατσαλάκωτης» έως σήμερα κούκλας.





[via]