English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Στουρνάρα, πλάκα μας κάνεις........

Στουρνάρα, πλάκα μας κάνεις!


Με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών, όσοι από σας παντρευτήκατε από το 2001 και μετά, και η θεία σας αντί να σας πάρει για δώρο μια φοντανιέρα προτίμησε να σας βάλει κάποια χρήματα στην τράπεζα σε λίστα γάμου, θα ελεγχθείτε και θα κληθείτε μάλιστα και να αποδείξετε πως τα χρήματα που βρέθηκαν στο λογαριασμό σας ήταν για το …στεφάνι σας!

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την απίστευτη εγκύκλιο:

«Όσοι επικαλούνται χρηματικά ποσά που προέρχονται από λίστες γάμου - δώρα γάμου, ελέγχεται αν ο ισχυρισμός είναι αληθής και ότι πράγματι τα λεφτά αυτά μπήκαν στο λογαριασμό από τρίτους, μέσα στους τελευταίους δύο μήνες προ του γάμου τους.

Το βάρος της απόδειξης το φέρει ο δικαιούχος του εμβάσματος, προσκομίζοντας κάθε νόμιμο μέσο, όπως π.χ. ληξιαρχική πράξη γάμου και αντίγραφο κίνησης τραπεζικού λογαριασμού, για διάστημα μέχρι δύο μηνών πριν, έως και ενός μήνα μετά την τέλεση του γάμου».

Μετά κι απ’ αυτή την εγκύκλιο, κάτι μας λέει πως θα ξαναγνωρίσουν δόξες οι καφετιέρες, οι πορσελάνινες βοσκοπούλες και φυσικά και ο …all time classic «Γέρος με το τσιμπούκι» που με τέτοιoυ είδους «ιδέες», είναι πάντα …επίκαιρος.


Zougla.