English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Τι λέει το ΖΩΔΙΟ σου σήμερα Παρασκευή 14/9





ΚΡΙΟΣ
«Υπερωρίες ή απεργία;»
Σήμερα, καλείστε να βγάλετε ασπροπρόσωπους τόσο τους προϊσταμένους σας όσο και τους εαυτούς σας. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερο και σε κάποιες άλλες να δράσετε για τα δικαιώματα σας. Ωστόσο, ίσως προκύψουν κάποιες παραλήψεις ή παρανοήσεις κατά τις μεσημεριανές ώρες για αυτό, πριν δράσετε, σκεφτείτε διπλά. Οι γεννημένοι του 1955 θα χρησιμοποιήστε κάποια αξεσουάρ για να κάνετε την εμφάνιση σας πιο λαμπερή.

ΤΑΥΡΟΣ
«Ουκ εν τω πολλώ το ευ»
Η κριτική σκέψη αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για τη λύση ζητημάτων που ανακύπτουν σε σχέση με παιδιά, χόμπι και ευχάριστες δραστηριότητες. Ίσως βρείτε λίγο χρόνο για να κάνετε κάτι που αγαπάτε και να πάρετε δύναμη για να συνεχίσετε το απαιτητικό πρόγραμμά σας. Το σπίτι σας γίνεται πιο όμορφο τόσο από τη δική σας παρουσία όσο και από τις δημιουργικές σας πινελιές. Οι γεννημένοι του 1975 θα αισθανθείτε ότι οι άλλοι σας πάνε κόντρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Οικογενειακές ρυθμίσεις»
Κάποια πράγματα χρειάζεται να τακτοποιηθούν όσον αφορά την οικία και της υποθέσεις που σχετίζονται με αυτή και ίσως εσείς σήμερα παίξετε το ρόλο του «τροχονόμου». Παράλληλα, κάποιες συζητήσεις μπορούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα, μόνο αν είναι ουσιαστικές αντίθετα οι επιφανειακοί χειρισμοί θα δημιουργήσουν ένα φαύλο κύκλο. Οι γεννημένοι του 1962 θα κάνετε νέες και όμορφες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Κυκλοφοριακή συμφόρηση»
Η μέρα έχει πολλά «μπες – βγες» ενώ πολύ πιθανόν μεγάλο μέρος της να σας βρει στους δρόμους. Μετακινήσεις, διευθετήσεις, ρυθμίσεις απαιτούν από εσάς να δείξετε προσοχή στη λεπτομέρεια και να πάρετε αποφάσεις μετά από σκέψη. Τηλεφωνικές συζητήσεις και μηνύματα ίσως μεταφέρουν κάποιες λανθασμένες πληροφορίες γι' αυτό μην τα παίρνετε σήμερα όλα τοις μετρητοίς. Οι γεννημένοι του 1969 θα έχετε τύχη σε κάποιες αγορές.

ΛΕΩΝ
«Χρειάζονται και οι σπάγκοι»
Η τσιγκουνιά δεν σας αρέσει και ίσως ακόμα και αυτοί που προσπαθούν να κάνουν οικονομία να αποδοκιμαστούν από εσάς. Από την άλλη, οι συνθήκες και τα γεγονότα θα σας δείξουν ότι το σφίξιμο του ζωναριού είναι απαραίτητο και ίσως κάπου στη συνέχεια, χωρίς να το παραδεχτείτε, να κάνετε πίσω. Πολλά πράγματα θα πετύχετε χάρη στην ιδιαίτερα ξεχωριστή προσωπικότητα σας. Οι γεννημένοι του 1988 θα αντιδράσετε σε μια απόφαση ή στάση της οικογένειας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Εμπνέετε εμπιστοσύνη»
Η εργατικότητά σας και η ανάγκη να τελειοποιήσετε μια τεχνική ή να βελτιστοποιήσετε την απόδοσή σας σάς καθιστά το πρόσωπο στο οποίο οι άλλοι μπορούν να υπολογίζουν. Παράλληλα, θα μπείτε στα διαδικασία να φτιάξετε ένα νέο χρονοδιάγραμμα για υποθέσεις που σας αφορούν, προκειμένου να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Ερωτικές αποδράσεις ευνοούνται. Οι γεννημένοι του 1985 θα χρειαστεί να προσέξετε ζητήματα με γείτονες.

ΖΥΓΟΣ
«Οι σκέψεις σας είναι οι σκιές των συναισθημάτων σας»
Σήμερα, νιώθετε έντονα την ανάγκη να αναλύσετε κάποια γεγονότα και να ερμηνεύσετε κάποιες συμπεριφορές. Ίσως τα συμπεράσματα να σας απογοητεύσουν, όμως παράλληλα σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε ότι πρέπει κι εσείς να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι σε κάποιους. Θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα έξοδοι με φίλους, συναντήσεις με παρέα και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Οι γεννημένοι του 1984 θα κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Όποιος δεν ακούει με τη μια δε θα ακούσει με τη καμία»
Η ομαδική εργασία ίσως δεν αποδειχθεί μια εύκολη δουλειά σήμερα, καθώς οι περισσότεροι θα εστιάζονται περισσότερο στα λάθη κι ελάχιστα στη λύση. Εσείς καλείστε να τους οργανώσετε και να τους συντονίσετε, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών σας. Παράλληλα, άτομα με κύρος και ισχύ αποτελούν για εσάς ερωτικό μαγνήτη. Οι γεννημένοι του 1973 θα ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Πολύ ωραία για να είναι αληθινά»
Ειδήσεις και γεγονότα που σχετίζονται με το χώρο της δουλειάς σας βάζουν στη διαδικασία να μάθετε νέα πράγματα και συγχρόνως να τελειοποιήσετε τις ήδη υπάρχουσες ικανότητές σας. Ωστόσο, ίσως δημιουργηθεί μια λανθασμένη εντύπωση από ειδήσεις «ράδιο αρβύλα». Η ερωτική ζωή μπορεί να αποτελέσει πηγή δοκιμασίας, αν έχετε κάτι να κρύψετε, διαφορετικά μπορεί να απογειωθεί. Οι γεννημένοι του 1987 θα δείτε την τύχη να σας χαμογελά σε ζητήματα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Επαγγελματικά meeting»
Η επικοινωνία με συνεργάτες και άτομα που έχετε συνάψει κάποια συμφωνία θα έχει ως στόχο την καλυτέρευση κάποιων συνθηκών και πιθανόν τη θέσπιση κάποιων νέων στόχων. Παράλληλα, ίσως προκύψουν κάποια λάθη που ως συνέπεια θα έχουν να εργαστείτε περισσότερο. Η αισθηματική ζωή σας παρέχει βαθιά ικανοποίηση ενώ ίσως αποκρύψετε από κάποιους κάποιες οικονομικές ευκαιρίες. Οι γεννημένοι του 1971 θα λάβετε ένα νέο πόστο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Ερωτικές ιδιοτροπίες»
Η ερωτική ζωή έρχεται στο προσκήνιο μέσα από κάποια σχόλια που, αν και έχουν καλό σκοπό, μπορεί να ενοχλήσουν. Παράλληλα, μέσα από κάποιες συζητήσεις θα βγουν στην επιφάνεια πράγματα που δεν ξέρατε και ακόμα και εσάς, που είστε ιδιαίτερα «ανοιχτά» άτομα, θα σας φανούν περίεργα. Ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία ή συνεργασία θα αποτελέσει την αρχή για χρήμα εξ ουρανού. Οι γεννημένοι του 1962 θα φάτε τα μουστάκια σας με κάποιους συναδέλφους.

ΙΧΘYΕΣ
«Επιστρατεύοντας τη λογική ή την εκλογίκευση»
Σήμερα, βάζετε στο μικροσκόπιο τη νυν ή την πρώην σχέση σας και την περνάτε από κόσκινο. Σε κάποιες περιπτώσεις θα βρείτε απαντήσεις και σε κάποιες άλλες ίσως κρυφτείτε πίσω από το δάκτυλο σας. Όπως και να έχει, μην επικεντρώνεστε τόσο πολύ στο τι κάνουν οι άλλοι και δείτε τι είναι καλό να κάνετε εσείς. Σε θέματα δουλειάς, σας ανοίγονται θετικές προοπτικές. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως βρεθείτε μπροστά σε κάποιο νομικό κώλυμα.



http://www.astrology.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

Αν σας αρέσει η σελίδα μας.Πατήστε μου αρέσει για την σελίδα μας στο facebook.