English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Tips για εξοικονόμηση χρόνου





Oργανωθείτε για να κερδίσετε χρόνο
Ο χρόνος είναι χρήμα συνήθιζαν να λένε οι παλαιότεροι, και ίσως να είχαν δίκιο. Αν η καθημερινότητά σας γίνεται δύσκολη λόγω έλλειψης χρόνου, σας έχουμε μερικά tips για να μπορέσετε να εξοικονομήσετε λεπτά και γιατί όχι και ώρες... 

Φτιάξτε πρόγραμμα: Μία πολύ καλή λύση είναι να σημειώνετε οτιδήποτε έχετε να κάνετε και μετά πολύ απλά να το σβήνετε! Με αυτό τον τρόπο δε θα έχετε πρόβλημα οργάνωσης και δε θα ξεχνάτε πράγματα που πρέπει να κάνετε.


Ετοιμάστε τα ρούχα σας από το προηγούμενο βράδυ: Ίσως από τα σημαντικότερα tips για εξοικονόμηση χρόνου. Έτσι και παραπάνω ύπνο κερδίζετε, και αποφεύγετε το πρωινό άγχος.

Οργανώστε το χώρο σας: Δεν είναι το ίδιο να ψάχνεις κάτι σε ένα ακατάστατο δωμάτιο και σε ένα τακτοποιημένο... Σε όλες μας έχει συμβεί να θέλουμε να φορέσουμε μία συγκεκριμένη μπλούζα και να την ανακαλύπτουμε μία ώρα μετά κάτω από σωρούς ρούχων και όχι μόνο!


Τηρείστε τον κανόνα των 2 λεπτών: Όποτε θα πρέπει να κάνετε κάτι το οποίο απαιτεί το πολύ δύο λεπτά για να γίνει, κάντε το αμέσως. Διαφορετικά, τα δύο λεπτά μπορούν να γίνουν και ώρα!

Πηγή: Queen.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

Αν σας αρέσει η σελίδα μας.Πατήστε μου αρέσει για την σελίδα μας στο facebook.