English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Hot-tshirt.gr



Σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να δηλώνουν τη διάθεσή τους ή το moto της ζωής τους με τα μπλουζάκια που φοράνε.

Στάμπες, γραπτά μηνυματάκια, έξυπνα λογότυπα, αστείες εικόνες,όλα πάνω στις μπλούζες τους!

Τώρα μπορείτε να τυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε μία μεγάλη ποικιλία αντικειμένων κάνοντας το δώρο σας αξέχαστο... Εκτυπώστε πάνω σε :T-shirt,Κούπες, Μαξιλάρια, Πάζλ, Γραβάτες, Mousemats, Mousepad, Μπρελόκ, Mαγνητάκια,Σαλιάρα κ.α.

Πείτε το με ένα t-shirt! Αστείες εικόνες, πρωτότυπα σχέδια, έξυπνες φράσεις σε όποια γραμματοσειρά θέλετε. Φορέστε σε κάθε περίσταση το κατάλληλο μπλουζάκι και αφήστε το να... "μιλήσει" για εσάς!

Επιλέξτε σχέδια ή φράσεις που ταιριάζουν στο στυλ, το ύφος και την ιδιοσυγκρασία σας και κάνετε θραύση σε γνωστούς και αγνώστους! Και το πιο σημαντικό; Φτιάξτε το T-Shirt που εσείς ονειρεύεστε και φορέστε ένα μοναδικό σε όλο τον κόσμο σχέδιο!

To Hot-tshirt.gr, λοιπόν, από το 2002 βοηθά τον καταναλωτή να δημιουργήσει έξυπνα και μοναδικά μπλουζάκια, για τον ίδιο ή και για το προσωπικό της επιχείρησής του για οποιαδήποτε ανάγκη.

Η Hot-tshirt θέλει οι άνθρωποι να δείχνουν και να αισθάνονται καλά με τα μπλουζάκια, θέλει τα μπλουζάκια να φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη του καταναλωτή και να θυμίζουν ότι η ζωή είναι και διασκέδαση!

Σχετικά με το Blackboard T-shirt, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω περιγραφή:

Τα παιδιά θα λατρέψουν αυτο το μπλουζακι! Ένα t-shirt που μπορείτε να σχεδιάσετε ξανά και ξανά με την κιμωλία!
Απλά σκουπίστε με ένα υγρό πανί και αρχίστε ξανά απο την αρχή. Κάθε t-shirt έρχεται σε συσκευασία δώρου και με ένα πακέτο χρωματιστές κιμωλίες.