English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Planet Earth in 2012 - Ο Πλανήτης Γη το 2012


Ο πλανήτης Γη είναι μια οντότητα που πάνω της θρέφει άλλες μικρότερες οντότητες,όπως είναι ο άνθρωπος,τα ζώα,τα φυτά κ.α. Όπως όλες οι οντότητες διαθέτουν πνεύμα και ενεργειακά κέντρα (πύλες-τσάκρα), τα ίδια ακριβώς διαθέτει και ο πλανήτης Γη.


Έχει λοιπόν ο πλανήτης μας επτά κύρια ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) κι ακόμη επτακόσια βοηθητικά καθώς επίσης και άλλα επτά χιλιάδες μικρότερα ενεργειακά κέντρα που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.

Τα επτά κύρια ενεργειακά κέντρα του πλανήτη μας που είναι και τα πιο σημαντικά είναι τα κάτωθι:
Ayers Rock (Αυστραλία)
Teotihuacan (Μεξικό)
Machu Pichu (Περού)
Gisa – πυραμίδα (Αίγυπτος)
Easter Island - Νησί του Πάσχα (Χιλή)
Stonehenge (Αγγλία)
Kailas (Θιβέτ)




1. Το Ayers Rock, είναι ένα μεγάλο μαγνητικό ανάχωμα και είναι ο μεγαλύτερος μονόλιθος του πλανήτη, βρίσκεται δε σε ένα μεγάλο πλανητικό Δίκτυο όπως και η μεγάλη πυραμίδα της Αιγύπτου και όχι μόνο και είναι το δημοφιλέστερο τοπίο της Αυστραλίας. Έχει ύψος 348 m, μήκος 8 km, ακαθορίστου σχήματος και μεγέθους 3,33km². Μεγάλη ιδιαιτερότητα του αποτελεί το γεγονός ότι αλλάζει χρώματα κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και του έτους,αναλόγως με το φως του ηλίου. (καιρικές συνθήκες).

Οι χρωματισμοί που αποκτά είναι από μπλε, σε ιώδη με λαμπερό κόκκινο χρώμα. Αυτό είναι το βασικό ενεργειακό κέντρο (τσάκρα) του πλανήτη μας, αλλά και το αντίστοιχο του ανθρώπου έχει το ίδιο χρώμα, κόκκινο. Όπως είναι γνωστό η κάθε ενέργεια έχει το δικό της χρώμα.




2. To Teotihuacan, μεταφράζεται ως “γενέτειρα των Θεών” και βρίσκεται στις Άνδεις. Η παράδοση λέει ότι οι άνθρωποι εκεί μεταμορφώνονται σε Θεούς και ότι από εκεί δημιουργήθηκε το Σύμπαν.Εκεί βρίσκονται οι δύο πυραμίδες του Ηλίου και της Σελήνης και η λεωφόρος των Νεκρών όπως λέγεται που ενώνει τις δύο αυτές πυραμίδες.

Εκεί οι Μάγια θεμελίωσαν έναν πολιτισμό πάνω σε μαθηματικές και αστρονομικές γνώσεις ανυπολόγιστης ακόμη έκτασης. Το ημερολογιακό σύστημα των Μάγια ήταν και είναι το ακριβέστερο στον πλανήτη. Το Teotihuacan βρίθει ακόμη από πολλά μυστικά.




3. Machu Pichu, ήταν αρχαία ιερή πόλις των Ίνκας το 1400 μ.Χ, διάσημο μνημείο της Ν.Αμερικής, σε υψόμετρο 2500 m και ήταν μυστηριακός χώρος, ένα ιερό κέντρο.



4. Gisa, πυραμίδα του Χέοπα. Είναι η μάνα πυραμίδα όλων των πυραμίδων Ενώνει την κοσμική ενέργεια όλων των πλανητών. Για εμάς τους Σαντίνερ αυτή η ενέργεια είναι η ενέργεια που χρειαζόμαστε για να συμπληρώνουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε.

Είναι άραγε σύμπτωση που ο μεσημβρινός που περνά από την πυραμίδα χωρίζει τις Ηπείρους και τους Ωκεανούς ακριβώς σε δύο ίσα μέρη; Ότι βρίσκεται ακριβώς στο κεντρικό σημείο των δύο Ηπείρων,σίγουρα επίσης δεν είναι σύμπτωσης.Οι τρεις πλευρές της πυραμίδας αντιπροσωπεύουν τον Τριαδικό Θεό και η κορυφή της συμβολίζει την ενέργεια του Θεού και του κόσμου του.

Δίπλα στην μεγάλη πυραμίδα του Χέοπα και των άλλων δυο μικρότερων υπάρχει αυτό το αινιγματικό πλάσμα η Σφίγγα των Πυραμίδων. Είναι το μεγαλύτερο άγαλμα του κόσμου γιατί προέρχεται από μια και μόνο πέτρα λαξευμένη σε φυσικό βράχο (ασβεστολιθικός μαλακός βράχος) Αγναντεύει τον ορίζοντα της Ανατολής,αναζητώντας τον Ήλιο που ανατέλλει στον 30ον παράλληλο.
Οι άνθρωποι εδώ και χιλιάδες χρόνια παρατηρούν και μελετούν την Σφίγγα, όμως μέχρι σήμερα αποτελεί ένα αίνιγμα . Έχει σώμα και πόδια λιονταριού,ανθρώπινο κεφάλι και ουρά που είναι τυλιγμένη στο δεξί πίσω πόδι της. Η Σφίγγα είναι το σύμβολο σοφίας και δύναμης . Ίσως είναι ένας φύλακας γνώσης και μυστηρίων,ένα σύμβολο αρμονίας του κόσμου.

Η ηλικία της είναι επίσης ένα μυστήριο, μόνο υποθέσεις μπορεί κανείς να κάνει . Μια πέτρα με επιγραφή που βρέθηκε κοντά στην Σφίγγα αναφέρει πως γύρω στα 1400 π.χ , έγιναν εργασίες συντήρησης . Κατά τους Αιγυπτιολόγους,η Σφίγγα κατασκευάστηκε γύρω στα 2500 π.χ, στα χρόνια της 4ης δυναστείας.




5. Νησί του Πάσχα, το μικρό αυτό νησί με έκταση 64 τετραγωνικά μίλια,είναι το πιο μικρό απομονωμένο κατοικημένο νησί στον κόσμο. Βρίσκεται στον Ειρηνικό Ωκεανό και απέχει 3600 km από τις ακτές της Χιλής. Είναι παγκοσμίως γνωστό για τα εκατοντάδες τεράστια μονολιθικά αγάλματα, τα Μοάι. Περίπου 1000 αριθμούν αυτά τα πέτρινα αγάλματα,ύψους από 4,5m -20m. Το σχήμα του νησιού είναι ένα ισοσκελές τρίγωνο του οποίου κάθε γωνία αλλά και η κορυφή του βουνού διαθέτουν τουλάχιστον από ένα ηφαίστειο.

Τα αγάλματα αυτά που βρίσκονται κατά μήκος της ακτής είναι στραμμένα προς την ενδοχώρα, με εξαίρεση μία και μοναδική επτάδα αγαλμάτων που “βλέπουν” τον Ωκεανό. Κοντά σ' αυτούς τους πέτρινους κολοσσούς βρέθηκαν ξύλινες πινακίδες που έφεραν επιγραφές με παράξενα ιερογλυφικά που μέχρι σήμερα δεν έχουν ακόμη ερμηνευτεί. Μία από τις πολλές εξηγήσεις που δίδονται για την διάταξη των αγαλμάτων κάνουν λόγο για κωδικοποιημένα αστρονομικά φαινόμενα.

Παντού στον πλανήτη μας υπάρχουν μνημεία που δύσκολα μπορεί κανείς να διανοηθεί ότι προέρχονται από ανθρώπινο χέρι,πόσο μάλλον από αρχαίους πολιτισμούς. Μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί απαντήσεις για το ποιοι τα κατασκεύασαν.

Ακόμη και σήμερα οι ιθαγενείς ονομάζουν το νησί τους “Χώρα των πτηνανθρώπων” Προφορικά έχει διασωθεί η παράδοση που εξιστορεί πως σε πανάρχαιους χρόνους ήρθαν ιπτάμενοι άνθρωποι και άναψαν φωτιά. Αυτός ο θρύλος επιβεβαιώνεται από γλυπτά που παρουσιάζουν ιπτάμενα όντα.
Ο Έρικ φον Ντένικεν διετύπωσε την θεωρία ότι τα συγκεκριμένα αγάλματα κατασκευάστηκαν από εξωγήινους που έχασαν τον δρόμο τους και έκαναν με τον τρόπο αυτό σινιάλο να έρθει βοήθεια. Ο γράφων γνωρίζει ότι Ντένικεν είχε επαφές με τους Σαντίνερ του αστερισμού Α του Κενταύρου. Τέλος το όνομα του νησιού του Πάσχα οφείλεται στο γεγονός ότι ανακαλύφθηκε από τον Ολλανδό εξερευνητή Γιάκομπ Ρόγκεβεν την Κυριακή του Πάσχα το 1722.




6. Stonehenge (Αγγλία), μια σύντομη περιγραφή γιαυτό το μεγαλιθικό μνημείο που αποτελείται από 3 m ύψος και βάρους 26 τόνων σε κυκλική διάταξη από περίπου 30 λίθους βάρους 6 τόνων τοποθετημένους οριζόντια επάνω στους κατακόρυφους και υπάρχει και ένας εσωτερικός κύκλος κατασκευασμένος με την ίδια λογική.

Το Stonehenge είναι προσανατολισμένο κατά τέτοιο τρόπο,ώστε στις ισημερίες και τα ηλιοστάσια ο ήλιος να είναι απόλυτα τοποθετημένος σε ανοίγματα μεταξύ των λίθων καθώς ανατέλλει από τον ορίζοντα, σίγουρα και εδώ δεν πρόκειται για τυχαίο φαινόμενο. Συμπερασματικά οι άνθρωποι θεωρούν ότι το Stonehenge είναι ένα εξειδικευμένο αστρονομικό παρατηρητήριο, σχεδιασμένο για την πρόβλεψη εκλείψεων.




7. Kailas (Θιβέτ), είναι κορυφή των Ιμαλαΐων με υψόμετρον 6714m Δεν έχει κατακτηθεί μέχρι τώρα, είναι ένα βουνό από τα δυσκολότερα του κόσμου. Θεωρείται ως η κατοικία του ΘεούShina.



Οι βράχοι Externsteinen (Γερμανία), είναι δύο βοηθητικά κέντρα (τσάκρα) από τα 700 που έχω ήδη αναφέρει και είναι ένα σε κάθε κορυφή. Αυτός ο χώρος χρησιμοποιήθηκε ευρέως κατά το παρελθόν λόγω τις ενέργειάς του, π.χ. ο Χίτλερ κατά την διάρκεια του πολέμου το επισκεπτόταν συχνά, παίρνοντας εκεί σημαντικές αποφάσεις, εκμεταλλευόμενος την ενέργεια του χώρου. Βέβαια οι αποφάσεις αυτές εξυπηρετούσαν άλλες δυνάμεις και εννοώ αυτές που αυτός υπηρετούσε.
Στη φωτογραφία ο γράφων σε μια μια τελευταία του επίσκεψη στον συγκεκριμένο χώρο.

Οι Σαντίνερ μας περιέγραψαν τα κάτωθι:
Το Stonehenge ήταν στον μεσαίωνα ένα κέντρο όπου οι άνθρωποι εκμεταλλευόμενοι την ενέργεια του χώρου διδάσκονταν πνευματικές ασκήσεις π.χ. εκσωματώσεις (Levitationen), αιωρούνταν ψηλά πάνω από το έδαφος κ.λ.π μέσω εξασκήσεως του τρίτου ματιού, γιατί το Stonehenge έχει την γεωμετρική θέση απέναντι των άλλων 6 ενεργειακών κέντρων (τσάκρα) αυτήν του τρίτου ματιού.
Εμείς οι Σαντίνερ έχουμε σκοπό να επανεργοποιήσουμε αυτά τα ενεργειακά κέντρα και για τον λόγο αυτόν χρειάστηκαν πολλά χρόνια μεγάλης προσπάθειας από τον πνευματικό κόσμο με τον οποίον στενά συνεργαζόμαστε, για να δημιουργηθεί για τον σκοπόν αυτόν η πνευματική σας ομάδα. Πρέπει να σας πω ότι στο παρελθόν έγιναν κι άλλες προσπάθειες να δημιουργήσουμε μια ομάδα σαν την δική σας, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Το Stonehenge είναι το πρώτο βήμα. Θα εργαστούμε, να καταλάβουμε την ιστορία του, ποια σημασία έχει (ακόμη) αυτό το ενεργειακό κέντρο, ποιες βάσεις μαθηματικών υπολογισμών της φυσικής και πνευματικής εξέλιξης ανήκουν σ' αυτό το ενεργειακό κέντρο. Επίσης από εκεί θα δούμε ποια ήταν η εξέλιξη της ανθρωπότητας πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον μεσαίωνα. Επίσης θα εξετάσουμε πως εργάζονται τα Διάμεσα στον Αγγλοσαξονικό χώρο.mΘέλουμε να ενώσουμε ενεργειακά μεταξύ τους τα κυρίως ενεργειακά κέντρα της Γης.

Εμείς οι Σαντίνερ κατασκευάσαμε το Stonehenge για δική μας χρήση, μεταφέροντας τούς ογκόλιθους και δώσαμε τότε γιαυτό εξηγήσεις στους εκεί ανθρώπους. Αρχίσαμε να το κατασκευάζουμε πριν 3500 χρόνια όταν πήραμε την εντολή να προστατέψουμε τον πλανήτη και να διδάξουμε τους ανθρώπους και γίναμε η προφυλακή της Χριστιανοσύνης.

Είχαμε την εντολή να μεταφέρουμε στους ανθρώπους αυτού του πλανήτη τις ειδήσεις και διδασκαλίες που αργότερα ο Χριστός σαν άνθρωπος θέλησε να διδάξει. Προπαρασκευάσαμε την αποστολή του Χριστού, δημιουργήσαμε επιπλέον τόπους ενεργείας και στην συνέχεια άρχισαν και οι άνθρωποι να δημιουργούν τέτοιους τόπους για να βοηθήσουν το έργο μας. Έκτιζαν τέμπλα προς τιμή μας και μας βοηθούσαν να φορτίζουμε τους τόπους ενέργειας.

Στη συνέχεια της ιστορίας της ανθρωπότητας με την γνωστή σας εξέλιξη που είχε, αναγκαστήκαμε να αποσυρθούμε. Κατά καιρούς προσπαθούσαμε να έρθουμε σε εποικοδομητικές επαφές με κυβερνήσεις κρατών,αλλά και με διάφορες προσωπικότητες, χωρίς όμως θετικά αποτελέσματα.
Δεν ήταν για μας πλέον τίποτα δυνατόν αφού δεν μας δεχόντουσαν με θετικά συναισθήματα και σκοπούς. Σήμερα μαζί σας προσπαθούμε τις ενέργειες του πλανήτη να τις φέρουμε σε μια σταθερή κατάσταση ώστε το 2012 που για πολλούς ανθρώπους είναι μια καταστροφική ημερομηνία ,να μη συμβεί.

Εργαζόμαστε ώστε ο χρόνος να εργάζεται για σας και όχι εναντίον σας. Όταν σας στέλνουμε να επισκεφθείτε ενεργειακά κέντρα (τσάκρα),αυτά τα ταξίδια τα κάνουμε μαζί σας γιατί χρειαζόμαστε και την δική σας ενέργεια εκεί, κάνοντας μετρήσεις κ.α και ενώνουμε ενεργειακά αυτά μεταξύ τους. Έτσι το 2012 εάν με τις προσπάθειες από τον δικό μας κοσμικό σύμπαν κατορθώσουμε να σταθεροποιήσουμε τον πλανήτη, τότε δεν θα συμβεί τίποτα.

Αλλά μη γνωρίζοντας την εξέλιξη που θα έχει για σας η Γη εάν η κατάσταση του πλανήτη γίνει πιο δραματική - καταστροφική, τότε το 2012 θα έχετε καταστροφές, ενώ αν καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε την Γη τότε το 2012 θα περάσει από εσάς κατά κάποιον τρόπο ανώδυνα. Για μας λοιπόν είναι σοβαρό να ανοίξουν όσο είναι δυνατόν περισσότερα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα).
Άρα η αποστολή μας αυτή δεν πρέπει να αποτύχει. Γιαυτό μετά τις αποστολές που μαζί πραγματοποιήσαμε στις Πυραμίδες του Χέοπα,στο Stonehenge,στο Machu Pichu,στο Teotihuacan, στο Ayers Rock και τώρα για τη νέα αποστολή που σας αναθέσαμε να ανεβείτε στο kailas, (έχει ειδοποιηθεί γιαυτό ο Δαλάι Λάμα ) έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον να πραγματοποιηθεί και αυτή με επιτυχία, όπως είχαν επιτυχία και οι προηγούμενες αποστολές στα άλλα ενεργειακά κέντρα που επισκεφθήκατε.

Όταν ολοκληρωθεί και η απελευθέρωση της ενέργειας από το kailas, τότε θα αρχίσει και η άνοδος της συνειδητότητας των ανθρώπων, γιατί οι δονήσεις θα γίνουν υψηλότερες και έτσι θα αρχίσουν όλα να εξελίσσονται θετικότερα. Έχουμε διαλέξει τώρα έναν άλλο δρόμο για να ερχόμαστε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους ώστε με την συνδρομή και την βοήθειά τους να επιφέρουμε μια κάποια σταθεροποίηση του πλανήτη.

Τότε μόνο οι άνθρωποι θα μπορέσουν να κερδίσουν ποιότητα ζωής και να δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα εξέλιξης δεχόμενοι από εμάς διδασκαλίες και ασκήσεις του πνεύματος. Για όλα αυτά σας χρειαζόμαστε, για όλα αυτά εργάστηκε ο πνευματικός κόσμος να σας συγκεντρώσει εδώ δημιουργώντας αυτή την πνευματική ομάδα, για όλα αυτά χρησιμοποιώ αυτό το Διάμεσο. Ο τελικός σκοπός είναι όπως είναι αυτή την στιγμή τα πράγματα αν χρειασθεί, να προετοιμάσουμε όσο καλύτερα γίνεται ,την εκκένωση του πλανήτη.

Αυτό που μπορούμε να πετύχουμε είναι μια κάποια μορφή της διατηρήσεως του πλανήτη, δηλαδή όταν θα μπορέσουμε να ενώσουμε μεταξύ τους τις κύριες πηγές ενέργειας (τσάκρα) γιαυτό όταν στέλνουμε εσάς στους κόμβους αυτούς, εμείς ερχόμαστε μαζί σας και αφήνουμε την δική μας ενέργεια να διαπερνά την αύρα σας, οπότε δημιουργείται στον εκάστοτε κόμβο ενέργειας μια επικοινωνία.

Αυτό είναι πολύ σοβαρό για σας όταν αργότερα θα αρχίσετε να πληροφορείτε τους συνανθρώπους σας, να έχετε προηγουμένως νιώσει την διέλευση αυτής τις ενέργειας μέσα σας να γνωρίζεται την αιτία,έτσι ώστε να μη καταλήξετε σε κάποιο Τρελοκομείο!!! Είναι απαραίτητο να έχει μέσα σας ΚΑΤΙ σταθεροποιηθεί.

Οι υπόλοιποι αυτοί δηλαδή που θα μείνουν εδώ στην ομάδα θα έχουν την ενεργειακή εντολή να υποστηρίξουν τους άλλους που θα βρίσκονται στους κόμβους ενέργειας με το να ασχολούνται πνευματικά και διανοητικά με τον κόμβο αυτόν ώστε να δημιουργείται μια ενωτική ταινία από τον εκάστοτε κόμβο μέχρι εσάς εδώ. Αυτό είναι το σοβαρότερο και αν δεν το πετύχουμε ξεχάστε τα όλα.
Η Ενέργεια του Νίκολα Τέσλα είναι στην ουσία η ενέργεια που βρίσκεται γύρω σας αόρατη και μέσω των αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει ορατή. Είναι η μεγάλη ενέργεια που σας περικλείει, που σας διατηρεί στη ζωή και σας επιτρέπει να ανασαίνετε, σας δίνει την μοριακή κατασκευή που έχετε για να μπορείτε να υπάρχετε σ' αυτόν τον πλανήτη.

Η ενέργεια αυτή κρατεί όλα ότι υπάρχει δεμένα και συνυφασμένα μεταξύ τους. Κάνοντας αυτή την εργασία θα μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τους όρους που έχουν καθοριστεί για την εκτέλεση της εκκένωσης αλλά (και για μας τους Σαντίνερ το σοβαρότερο) είναι να μπορέσουμε να φθάσουμε την Θεϊκή φλόγα που κρύβεται σε κάθε άνθρωπο, έτσι ώστε όταν θα έρθει η ημέρα Χ να μπορέσουμε να πάρουμε μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.





Πηγή: http://topeiraxtiri.blogspot.com