English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

τα Ζώδια 9/9



Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/9


Γενικό προφίλ
Η ημέρα ξεκινά πληθωρικά και φασαριόζικα, με «αέρα» επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και κλείνει με ευαισθησία και ανάγκη για «κοκούνινγκ». Είναι μια μέρα όπου «τα πάντα ρει» και ως εκ τούτου δεν είναι σκόπιμο να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Έτσι κι αλλιώς η σοβαρότητα είναι σε... κρίση! Με «σύμβουλο» το τετράγωνο Ερμή-Δία, πείτε αντίο στο άγχος και την ανησυχία και απολαύστε την κάθε στιγμή.

ΚΡΙΟΣ 
«Νοητική εγρήγορση»
Με πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες επιχειρείτε συναναστροφές και επαφές που σας δίνουν την ευκαιρία να τις αξιοποιήσετε. Συναισθηματικά, ίσως βάλετε κάποιο στοίχημα ενώ θα ξεκαθαρίσετε κάποιο οικονομικό ζήτημα. Συγχρόνως, αποφύγετε να εμπλακείτε σε σχέση με άτομο δεσμευμένο, όχι για να μην απορριφτείτε, αλλά για να μην πληγωθείτε.
ΤΑΥΡΟΣ 
«Επιστροφή στα παλιά»
Σήμερα, ίσως κάνετε κάποια συζήτηση σχετικά με μια επένδυση υλική ή συναισθηματική. Παράλληλα, ίσως, χωρίς να το πολυσκεφτείτε, χαλάσετε ένα απόθεμα που έχετε για πράγματα που δεν είναι αναγκαία. Φιλόδοξα σχέδια σε σχέση με το σπίτι μπορούν να έχουν επιτυχία ενώ ένα παλαιότερο φλερτ μπορεί να επιστρέψει στη μνήμη ή στη ζωή σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Ριψοκίνδυνοι»
Νέα ξεκινήματα και τολμηρές εμφανίσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον των άλλων που επιδιώκουν να συζητήσουν και να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Παράλληλα, ευνοούνται μετακινήσεις και συζητήσεις αισθηματικού ενδιαφέροντος, χωρίς ωστόσο να κάνετε εξαιρέσεις. Αν κάτι χρειάζεται να προσέξετε, είναι η διατροφή σας γιατί μπορεί να πάρετε κιλά χωρίς να το καταλάβετε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Ρεμβάζοντας»
Σήμερα, αν και ίσως θα προτιμούσατε να επαναπαυτείτε σε κάποιες καταστάσεις, εν τέλει έστω και στα κλεφτά θα πιάσετε το τηλέφωνο και θα συζητήσετε επί τις ώρες πιθανές λύσεις. Ίσως η στάση σας σε ένα ζήτημα παραπλανήσει ή δώσει άλλη εντύπωση από αυτή που θέλατε. Από την άλλη, οικονομικά νιώθετε ότι αλλάζετε εποχή προς το καλύτερο.
ΛΕΩΝ 
«Φιλόδοξα σχέδια»
Δελεαστικές προτάσεις σας κρατούν σε εγρήγορση ενώ βρίσκετε χρόνο για φίλους και γνωστούς. Από αργά το απόγευμα, θα θελήσετε να αποσυρθείτε και να βρείτε την ησυχία σας. Ερωτικές καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες σας κρατούν δέσμιους ενώ είναι πολύ πιθανόν να γίνουν αποκαλύψεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, χωρίς ωστόσο να πλήξουν τη δημόσια εικόνα σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
«Εκ των προτέρων»
Μέσα στα άλλα αφιερώνετε χρόνο για να κάνετε κάποιες προετοιμασίες για επαγγελματικά θέματα ενώ είναι πολύ πιθανόν οι άλλοι να σας ξεσηκώσουν και να παρευρεθείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός. Η αγάπη που θα λάβετε από πρόσωπα που μένουν μακριά δεν έχει σύνορα. Κάποια πράγματα που ονειρεύεστε μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
ΖΥΓΟΣ
«Περνάτε φίνα»
Σήμερα, πετάτε με τα φτερά της χαράς και περνάτε απίθανα καλά. Ίσως κάνετε κάποιες σκέψεις για να αλλάξετε τρόπο ζωής ενώ πολύ πιθανόν να αποκτήσετε ένα καινούργιο ενδιαφέρον. Ερωτικά, αποφύγετε καταστάσεις που εκ των προτέρων γνωρίζετε ότι δεν σας ταιριάζουν και συνεχίστε να επιμένετε μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας. Αποφύγετε τα πολλά έξοδα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Μαχητικότητα»
Η ερωτική διάθεση είναι στα ύψη και το πάθος αποτελεί τον πιστό οδηγό σας στο ταξίδι του έρωτα. Εκτιμάτε τα ωραία της ζωής, αγαπάτε βαθιά και αυτό που νιώθετε μέσα σας το κυνηγάτε. Συγχρόνως, κάποιες έριδες θα σας βάλουν σε μια ανταγωνιστική διάθεση ενώ ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές, προκειμένου να προωθήσετε με μεγαλύτερη ορμητικότητα τα σχέδια σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Με άλλο τρόπο»
Σήμερα, ανοίγετε ένα δρόμο επικοινωνίας με το ταίρι σας ενώ ακολουθείτε μια διαφορετική προσέγγιση σε θέματα επαφών. Παράλληλα, φαίνεστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε κάποιες επιλογές σας και να δείξετε εμπιστοσύνη σε νέα πρόσωπα. Η ρουτίνα δεν έχει θέση στη ζωή σας και ως εκ τούτου και σήμερα θα βρείτε έναν τρόπο για να ζήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Αντίο»
Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και εσείς σήμερα θα δείτε και τις δύο πλευρές μιας συνήθειας που ίσως είναι καλύτερα να εγκαταλείψετε. Αισθηματικά, ανάβετε τα φώτα της καρδιάς και νιώθετε δυνατοί έχοντας αγάπη. Πολύ πιθανόν, να πάρετε κάποιες δραστικές αποφάσεις όσον αφορά φίλους ή τη συμμετοχή σας σε κάποια ομάδα, προκειμένου να κάνετε μια νέα αρχή.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Σε φόρμα»
Ο ελεύθερος χρόνος σας αφιερώνεται σε πολλά ενδιαφέροντα ένα εκ των οποίων είναι και ο έρωτας. Ίσως λόγω των πολλών ευκαιριών να χάσετε τον ύπνο σας αλλά θα αποκτήσετε καλή φυσική κατάσταση. Οικονομικά θέματα θα αποτελέσουν αντικείμενο διεξοδικών συζητήσεων ενώ είναι πολύ πιθανόν να ζητήσετε τη γνώμη προσώπων που έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες καταστάσεις.
ΙΧΘYΕΣ 
«Είσαστε οικογένεια»
Σήμερα, ίσως αλλάξετε γνώμη όσον αφορά θέματα συμβίωσης ενώ πολύ πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικές κατατάσσεις. Οι ανάγκες των μελών της οικογένειας σας ίσως σας βάλουν σε κάποιο δίλλημα. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε πορεία πλεύσης όσον αφορά ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τη δικαιοσύνη ή τους μακρινούς συγγενείς.